Bodrumda yazligimiz var yazlari genelde bodrumda oluyorum ortaminida cok seviyorum. Mekanda biriyle tanistim evliymis. isi nedeniyle yazlari bodrumda oliyomus. bende cok takmadim. neyse biraz takildik sonrasinda dedim herhalde kapanir gider. Adam takti bana kafayi surekli gorusmek istiyo. Evimin onune kadar geliyo. Surekli ariyo ediyo. Bende dedim karına git vs. Bana gelmis ben severek evlenmedim ayrilicam seninle olmak istiyorum tarzi seyler söylüyo bide cocugu da var. Bende ustunde durmadim cunku inandirici degildi. Bikac gun once gorustuk benim yanimda karisini arayip gecen gun konistugumuz gibi brnim kararim net ayrilmak istiyorum diyo kadinda biseyler anlatiyo buda kapatti yuzune. Tamma bendr hoslandim hos etkileyici biri ama ne bilim evli falan kafam karisti. Pesimi birakmiyo da napicam bununla ben bir akil verin?
Cevabın nedir?
+1 yılDaha iyisini bulursun. Boşansa bile gerçekten daha önce evlilik tecrübesi olan biriyle olmak istiyor musun? Ayrıca bir çocuk var ortada. Ayrıca gördüğü her genç ve güzele giden adam sen yaşlandığında ya da sıkıldığında yine gider. İnanma bu boş severek evlenmedim muhabbetlerine.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen oninla evlenmeyi dusunmiyorum zaten oylr bir dusuncem yok
- +1 yıl
O zaman uzak durun.
Soran+1 yılPeki deniyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaktım da yorumlara herkes seni kurtarmaya çalışıyor. Sen bu adamın evli çocuklu olduğunu bile bile takıldıysan numaranı verdiysen kusura bakma burda karaktersiz olan sensin. Onlar ayrılsa seninle birlikte olsa ne kadar mutlu olabilirsiniz? Yuva yıkanın yuvası olmazmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyinsiz haşere evli olan ben miyim birine sadakat sozu veren ben miyim. Özgürüm ben istedigimi yaparim karisini dusunmesi gereken o ben degilim. Kadin olarak surekli kadinlari suclamaktan vazgec ezik olma
Cevap sahibi+1 yılBeyin fakiri misin kardeşim? Yuvasını bozduğun kişi de bir kadın farkında mısın? Suçlu olan ikinizsiniz. Sadece adamı suçlu görüyosun buna müsade eden sensin. Eğer adaın evli çocuklu olduğunu öğrendiğin an yılışmayıp da sınırını koysaydın böyle mi olacaktı. Sizin gibiler yüzünden bu millet bu halde seviyesiz ahlak sız
Peşini bırakmasını da istemiyorsun ki. Seçilmiş erkek sendromu. Bunu dert edecek biri evli olduğunu öğrendiği an keser muhabbeti. Konu da kapanır. Sen ilgiden hoşnutsun, yasak aşk tatlıdır, yalan değil, ona da kapılmışsın, bırakmak istemiyorsun. Sonunda üzülen de sen olacaksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben en basindan biliyodum zaten ve dert etmedigimi aciklamada yazdim nerenle okuyosun yaziyi acaba
Soran+1 yılTamamdir
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu bile bile neden takıldın dicem, evli pzvngn orda ne işi var diye geldi aklıma. Tencere tava misali, rahatsızlık vermeye devam ederse polis merkezlerinin toplum bilmem ne refahı bölümü var. Oraya şikayet etmeni tavsiye ederim.
011 Yorumla
Soran+1 yılBana niye laf atiyosun ki ben naptim
- +1 yıl
''Mekanda biriyle tanistim evliymis. isi nedeniyle yazlari bodrumda oliyomus. bende cok takmadim'' bu yüzden. Sen ve o gibileri hiç sevmem.
Soran+1 yılSevme umrumda mi sence
- +1 yıl
Umrunda olup olmamasıyla alakalı bir şey söylemedim canito
Soran+1 yılO zaman?
- +1 yıl
O zaman en başa dön soru sorduğunu ve cvp yazdığımı göreceksin. Evli adamlarla zkişip ben naptım diyecek kadar ruhsuz, ve bu gerçeği yüzüne söyleyince de 90 lık neneler gibi çekilmez olan sensin.
Soran+1 yılIstwdigimi yaparim benim hayatim
- +1 yıl
Hayatına karışan yok! Yine de yaptığının ahlaksızlık olduğu gerçeğini değiştirmez. Hayatını sorgulayan olmadı zaten
Soran+1 yılTamam kizmana gerek yok
- +1 yıl
Kızmadım :P
Soran+1 yılPekala
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
+1 yılGit karisini bul soyle :) boyle boyle ama bunu yapmadan once seni aradiginda telefon gorusmesini kayit altina al
010 Yorumla
Soran+1 yılKarisi biliyo zaten
- +1 yıl
Oha ya boyle iliski mi olur. rahatsiz ediyorsa kayit altina al ardindan suc duyurusunda bulun.
- +1 yıl
+ Birinin ayrilmasina sebep olmak cok kotu birsey... hangi sekilde olursa olsun.
Soran+1 yılAciklamayi oku sonra fikir paylas
- +1 yıl
Okudum atom fizigi degil anlamim. Gayet basit siradan herkesin yasayabilecegi bisi... evli bir insanla gorusmenin dogru olmadigini dusunuyorum. Adam madem sevmemis evlenmis cocuk niye yapmis madem :D Yalan'da master degree
Soran+1 yılYalan soyluyo ve ya durust ben ilgilenmiyorum benim gotimden ayrilmayan o
- +1 yıl
tamam iste ben zaten demiyorum sen yapiyorsun ben demek istiyorum ki adamin daha fazla konusmasina yaklasmasina musahade etmemen gerekiyor bence. Kayit altina al suc duyurusunda bulun
Soran+1 yılYok anam ugrasamam polis molis ya
- +1 yıl
Ben dusuncemi degistirdim diger yorum ve cevaplarini okuyunca... Bence sen bekle karisindan ayrilsin onunla evlen... Israr et cabuk bosansin ;)
Soran+1 yılHe he tamam kardes
günümü gün ederim diyosan ye iç yat kalk takıl bir kaç zaman.. sonra başka birini bul.. ya da direkt başka birini bul.. öyle hayat mı geçer :D
016 Yorumla
Soran+1 yılCanim istemiyo su qn
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yılDimi salak erkek akli
Soran+1 yılYa ben zaten zaman geçirip salladim kendi pesimde hala gayette salak erkek akli 2 memeye tav olmayacak erkek yok ya sus bari savunma
Soran+1 yılBenim yazligim bile var mk cokta umrumda olmaz ev falan yani. Yaw he he bilmesem inanirim
Soran+1 yılYa burda bir kiz ozelden konusalim dese kallbin sıkışır ne konusuyosun hala
Soran+1 yılHadi yuru
Soran+1 yılEbene
+1 yılyani konuşuyorsn ama naz yapiyorsn zanneder çirkinlesir istiyirsn naz yapma diyen dingil tipler var ya hani o hesap
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba ne bilim anlamadim
+1 yılsöyle birdaha gelme kapima eşine söylerim kesinlikle gelmez birdaha
13 Yorumla
Soran+1 yılEşi biliyo zaten neyi soyliyim hahah
- +1 yıl
bence adam sadece sana değil diğer her kese böyle yapıyor elde edincede terk ediyor eşi ondan bişey demiyor
Soran+1 yılBen zaten onla yasiyicagimi yasamisim ya daha hala pesimi birakmiyo
+1 yılUzak durman daha mantıklı evli biri yarın başkasını sevince senide boşar.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenle evli degil olamazda
- +1 yıl
örnek verdim sakin.
Soran+1 yılSakinim gerizekali misin
- +1 yıl
sorunlusun sanırım?
Soran+1 yılSenin kadat degil
- +1 yıl
yorumlarda gerize kağlılık bulabilirsen banada at da ben nerde hata yapmışım görmek isterim bulamayacağın için kendi sorununu başkalarında arama lütfen abisi.
Soran+1 yılTamam hadi yol al
- +1 yıl
Tamam boş insan
+1 yılevli birinin yuvasını yıkmak sana kalmış sen uzak durdukça bıkıcak tır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi yikiyorum ben napim ya
Yapma bunu sakın o çocuğu dusun yuva yıkmış olursun gitsin çocuğuna baksın yalan söylüyor Bodrum'da yazlık var en iyisi ben seni alır yazlığa konarim diye düşünüyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya fakir biri degilki benden cok parasi var hahahha. Ayrica ben napim mk ben mi diyorum ayril benim biaey yiktigim yok evli olan o
Soran+1 yılBen onunla evlenmiyotum ki vrya karisi degilim banane abi
Soran+1 yılLan seni kim napsin manyak
Soran+1 yılNiye buraya sadece fakirlermi girebiliyo
Soran+1 yılYa ahahahhahhdhs saka misin sen :d bir anda amerikaliya döndü hsjxudndjdj
+1 yıl1 gunluk sen icin bunu yapan 1 gunluk baskasi icin sana aynisini yapar. Bence uzak durmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim hicbisetim degil beni baglamaz
sik. tir et şikayet et. uğraşılır mı. rahatsız edyr de
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kardes
Allahtan bu yıl bodrumdaki yazlıgıma gelmiyorum yoksa can yakarım öyle evli vasıfsız varlıkların
13 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun
Soran+1 yılYa git isine
Karısına bak ve sende kendi sonunu gör ;) hayır gelmez öyle adamlardan..
116 Yorumla
Soran+1 yılBen karisi degilim banane
- +1 yıl
bütün yorumları okudum en mantiklisi bu istediğini yapmakta ozgirsun tabi ama ilerde olacaklar için aglamanda fayda var ;)
- +1 yıl
aglamamanda
Soran+1 yılKizim kafan mi iyi banane ya ben onin karisi degilim hicbiseyi degilim ben niye aynisini yaşıyım
- +1 yıl
bütün yorumları okudum sefam olsun demissin eminmsn 😂
tamam kar iyi salla biliyor diyorsun hadi demek istediğim o da değil çocuk cocugu da saklasin hadi sende ayrıll demedin o adama onlar da konu değil. Asıl konu şu sen o adama he dedin diyelim o karısını nasıl bırakıp sana sulaniyorsa baskasinada senin için salla onu boşver biliyor zaten diyecek. Adam karaktersiz anlatabildim mi bacim
Soran+1 yılCanim bende sana diyorum ki ben ona karakterli veya iyi birisi demiyorum ben dedim git evine vs pesimi birakmayan kendisi. Bana aynisini yapamaz cunku ben onin hicbiseyi drgilim olmyaida dusunmuyorum. Sefam olsunda gicimligina dedim
- +1 yıl
konuşarak yüz veriyorsn ve istediğini almak için her yolu de er başına bela olur
Soran+1 yılBenim cevremde arabali picler cok var sen kafani yorma bunlara tav olmam ben hadi yuru
Soran+1 yılDerken anlamadim
Soran+1 yılWarior musun ne haltsin hadi ordan git benim kafami bozma
Soran+1 yılSana cekmisim bu konuda napim
Soran+1 yılHadi bye
+1 yılYanlış yoldasın evli adamdan hoşlanmak ne demek? Çek git birdaha bulamasın seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlan olmus zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBabana söyle ya da kesin bir tavır koy, rahatsız edersen şikayet ederim de
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam yok
- +1 yıl
Ozaman polise şikayet ederim diyeceksin
Bence sen karaktersiz o karaktersiz çok iyi bir çift olursunuz siz. biraz sert oldu ama kusura bakma.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa kes be kimseyi tanimadan yargılama
Soran+1 yılBiriyle yatmis olmam benim kotu oldugum anlamina gelmiyor
Soran+1 yılDurmaya calisicam
+1 yılHic bir sekilde irtibata gecmemen lazım tabi senin kararın nihayetinde
07 Yorumla
Soran+1 yılHim diyosun
- +1 yıl
Evet bide yapacagımı yaptom zaten demissin yorumlarda evli adamla zaten en basnda yapmaman lazımdı hic bekar yok mu oralarda
Soran+1 yılVar canim onu istedi ama
- +1 yıl
Baska ne istiyo canın
Soran+1 yılTamamdir
Soran+1 yılEbeni istiyo
- +1 yıl
Lezmin sen a a a
Sen vermeyi kafana koymuşsun adama gerisi hikaye
017 Yorumla
Soran+1 yılAy coktan verdim zaten aciklamayi okursan anlarsin
Soran+1 yılPesimden ayrilmayan o ben coktan yol verdim
Soran+1 yılEbenin ya diyorim
Soran+1 yılAhahahhaha
Soran+1 yılAynen aynen
Soran+1 yılYaw he keko he
Soran+1 yılHosuna gitti tabi
Soran+1 yılYoooo
Soran+1 yılUza ya
+1 yılBaşka bir yere taşın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBurda yasamiyorum zatrn
+1 yılBence boş ver sana genç adam mı yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYasli degil zaten
- +1 yıl
Bence uğraşma karışık bir durum.
Soran+1 yılBen ugrasmiyotum
Gizli Üye(36-45)+1 yılver gitsin. sonra kendiliğinden soğu zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz daha ilk gunden birlitke olduk zaten ne alaka ya
Bı denemeyi dusunmednmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun
Soran+1 yılNeyi
- Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanırsa olur sizin iş
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Olur olur
Soran+1 yılTamamdir
Uzak dur derim
03 Yorumla
Soran+1 yılBen duruyorum da o durmuyo
Soran+1 yılBen karisi degilim banane ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen şans ver begenmezsen boşanırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılOha cocuk oyuncagimi
Cevap sahibi+1 yılO zaman uzak dur derim sana kalmış yaş farkı var mı peki baya
Soran+1 yıl10 yas var
Cevap sahibi+1 yılHerşey sende bitiyor sen bişeyler hissediyon mu ona karşı
Soran+1 yılBunun bir önemi yok
Cevap sahibi+1 yılNie ki
Soran+1 yılSevmem duygusal iliski yasamam
Cevap sahibi+1 yılSende takıl o zaman evlenme
Soran+1 yılOyle yapiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılMutlumusun öyle
karisina diceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılKarisi biliyo zaten
Soran+1 yılPolise ne diyicem
+1 yılevlen gitsin
012 Yorumla
Soran+1 yılHahha yok artik
- +1 yıl
diger görüşlere seni becerdigini yazmissin baska bir erkek seni kolay kolay kabul etmez artik
Soran+1 yılDağ basinda yasamiyorum ben
- +1 yıl
kendini becerterek "modern" insan oldun doğru senin erkek versiyonlarinda var onlara bak kg bays
Soran+1 yılOnlara bakiyorum zaten
- +1 yıl
tamam hoşaf sjdj engelle beni bidaha denk gelmek istemiyorum sana
Soran+1 yılKendin engelle yavsaga bak hele hediye kutusu hadi yallah
- +1 yıl
konusma beles eskort gizlisin nasil engelliyim kafasiz
Soran+1 yılEskort falan bildigine gore sende bizdensin hahah bide temiz numaralari yok mu
- +1 yıl
kabul ettin yani hahaha sizin
gibi değilim ve olmicam engelle lan artık bir eskortla daha fazla yazisamam mikrop kapmak istemiyorum
Soran+1 yılSen zaten mikropsun kapamazsin djjdjejd engellemiyorum 😂😂
Soran+1 yılIki kasar yanyana sefaaaam olsun anam
özelden adres ver
07 Yorumla- +1 yıl
uzak dur yuva yıkma
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBen mi yikiyorum alla alla
- +1 yıl
uzak dur genede sen bilirsin hoş bir şey degil
Soran+1 yılBen yikmiyorum banane abi kendi karari
- +1 yıl
ben sana bir sey demiyorum da uzak dur numaranı deistr taviz verme gözükmemeye çalış uzak dur
Soran+1 yılBananr ahhaha
salla gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yılPesimi birakmiyo
Soran+1 yılNe diye edim kafan mi iyi
Soran+1 yılAdamla tel konusmalarim msjlarim var cok inandirici hee ya kardrsim sacma sapan konusma takildigim adami niye sikayet edim malmiyim ben
Soran+1 yılSanane istediğimle olurum ya sefam olsun
+1 yıluzak dur kac
013 Yorumla
Soran+1 yılEvime geliyo kacamiyorum deli ya hahaha
- +1 yıl
tersle polis cagiririm de istemiyorum. de
Soran+1 yılHe hee
- +1 yıl
rahatsiz ediyo evimden ayrilmio die edersin akilsiz illa dovmesi mi lazim rahatsiz efiyo iste taciz ediyo benivi
Soran+1 yılYa sen iyi misin hic bilmiyoaun herhalde. Kadini kocasi paso dovuyo diyelim kadin sikayet ediyo hic bir bok yapmiyolar bile. Ben sikayet etsem gotleriyle gulerler
- +1 yıl
polis isi onlarin gulemezler elinden geleni yaparlar adamla ko usurlar uyarirlar
Soran+1 yılBilmesek inanicaz
- +1 yıl
öf sus
Soran+1 yılKes lan uza
- +1 yıl
ahahaha cirkef
Soran+1 yılEvet cirkefim yolarim seni
- +1 yıl
yolarsin kizlara el kalkmaz bisey yapmam
Soran+1 yılHahah tesekkurler
şikayet çi ol
013 Yorumla