Evli bir adam kafamdan atmak için ne yapabilirim lütfen yardım?

Sevgili olmak istedi bana cok ters bu durumlar.. insanin başına geliyormuş dedi.. sonra vazgeçti ama hala beni takipte.. ben başta peşinden kostum ama kağıt üstünde evliyim ayrı yatıyorum demişti.. sonra konuşmadık en son ilerde görüşelim kafam çok dolu islerim var dedi pandemi var dedi zaten farklı ildeyiz.. biliyorum çok ama çok yanlış. Onu bir an önce unutmam istiyorum çünkü yuva yıkamam.. cunku o sonu ne olursa olsun Dedi.. yapamam bunu onu om seviyorum ama yapamam... sonra aklına gelmiyorum demi dedim gelmiyorsun dedi ama durumlarımı hep takipte hep hüzünlü şarkılar.. en son seni istiyorum neden istemeyim demişti.. o gün bugündür ben yazmıyorum oda yazmio.. ama sil dedim numaramı silmiyor hep takipte her an.. bendrn hala umudumu var? umudu kesmek için herşeyi yaptım veda ettim.. ama o ne cektigimi ne bilirsiniz diye paylaşıp duruyor.. cok üzülüyorum onu unutmak için ne yapabilirim hep aklımda neden hep aklımda? Bir insan birini hep düşünüyorsa karsidskide düşündüğü içinmi? lütfen yardım edin onu unutmak lazim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kendimi ondan geri cekiyorum böyle oldukça sanki ne kadar yazmasada aklında kalıyorum gbi geliyor çünkü her dk durum takip ediyor gönderme yapıyor uzaktan sev beni gitme.. vs
Evli bir adam kafamdan atmak için ne yapabilirim lütfen yardım?