"Suçsuz olduğumu bir ben, bir de #Allah biliyor. Sizin bildikleriniz sadece duyduklarınızdan ibaret..." diyerek bulunduğunuz o suçlu durumundan kendinizi temize çıkartmak gibi bir şeye gerek yok diye düşünerek o durumu olduğu gibi kabullenebilir misiniz yoksa her ne olursa olsun kimse benim hakkımda kötü düşünmesin, kimse beni yanlış tanımasın düşüncesinden yola çıkarak kendinizi temize çıkartmak için uğraşır mısınız? Ben gereken çabayı gösteririm ancak o çabalarıma rağmen kendimi temize çıkartamamışsam bile bunu içime dert edinmem. Çünkü "Suçsuz olduğumu bir ben, bir de #Allah biliyor. Sizin bildikleriniz sadece duyduklarınızdan ibaret..." diye düşünürüm.
Haklıysan korkmayacaksın bu hiçbir şeyden, Hak korur. Allah herşeyi görür, herşeyi bilir. Onun bilgisi, izni olmadan yaprak dahi kıpırdamaz. Haklı olduğuna inanan kişi elbette kendisini temize çıkarmak için uğraşmalı, çünkü zan altında kalıyor insan ve kendisini temize çıkartmak isteyen insana Allah yardımcı olur o durumlarda..
Elbette, dışardan gördüğümüz ve bildiğimiz kadarı ile sadece üzülebiliyoruz. Kendi başımıza gelmiş olsaydı eğer daha da kötü bir his içine düşebilirdik.
Böyle bişeyi hiçbir zaman kabullenenmem! ... Muhakkak er ya da geç haklı olduğumu kanıtlamaya çalışırım. Kanitlayamasam içime dert olur oluruna birakamam...
En İyi Cevaplar