Babam çok kötü biri ve onu hala seviyorum yardim edin?

Annem ile babam ben iki aylikken bosanmis. Babam annemi calistirip parasini aliyormus gorucu usulu evlenmisler. Babam annemi dovuyormus annemin gozu onunde bir kadinla birlikte olmus. Ben 19 yasindayim ve bu zamanna kadar bitek annem ve anneannem ailem oldu 18 yasima kadar halami amcami kuzenlerimi babaannemin isimleroni dahi bilmiyordum tanimiyordum babsmi ilk defa geçen srne gordum. Bulustuk şu anda evli ve dort cocugu var annem hala bekar. Babam benide sevmiyor diliyle seviyorum diyor ama aslinda sevmiyor. bana annenin yaninda oldugu surecr sem benim evladim degilsin dedi. bir ara bir konu uzerindekavga ettok bana senin gibni evlafim yok dedo. bende dedimki bem senin dort cocuguna ve esine ragmen nasil baba diyorsam sende bana demek zorundasin dedim. Ya bilmiyorum kafam cok karisik alti aydirda bulusmuyoruz aramizda sadecr 15 dk yol var ve gelmiyor bulusalim diyorum eve gel diyor evdedr esi ve cocuklari var esi beni seviyor cocuklari sevmiyor benden bir yas kucuk cocugu var ve beni taciz etmeye kalkti o yuzden o eve gitmekte istemiyorum gitmiyorumda. ama bu ndan kimsenin haberi yok. Ben babami cok seviyorum ne yapmaluyim beni sevmwsi icin
Babam çok kötü biri ve onu hala seviyorum yardim edin?