Rüyada kadın tacirleri gördüm ama neden böyle bir rüya gördüm bilmiyorum rüyalar insanın kişiliğini yansıtır mı ki bilinçaltı?

Kaçırılıyorum kadın tacirleri tarafından mafya gibi ve beni bir eve getirdiler genelevi gibi bir kadın geldi yanıma orta yaşlı biri ve ben ona dedim ki ben o kadına güvenmiştim keşke inanmasaydım sonradan şüpelenmiştim ama... filan o kadında güldü sen aslında akıllı bir kızsın biliyorum falan dedi ben çok korkmuştum o sırada bir sürü sıra halinde adamlar gördüm daha çok korktum ve kadın tacircisi olduğunu anladım sustum yalvarsamda faydasız olduğunu bildim kadın bana silah gösterdi sonra kaçmaya kalkarsan sonun bu olur söyle bana canın mı daha önemli yoksa bu işi yapmak mı diye sordu ben sustum içimden kaderim bu olamaz dedim ama kurtulmak imkansız gibiydi neyse o kadın gitti etrafta genç bir kadın vardı ben ondan yardım istedim sana bişey anlatacağım diye ama olmadı derken sonra etrafımda pek kimse kalmadı bende fırsatını bulup kaçtım koşarak ama peşimdeydi o yaşlı kadın kalabalığa karıştım polis gördüm ve bağırdım bu kadın tacirci yardım edin diye onlar kaçtılar. ve ilk kez görmüyorum böyle rüyaları daha öncede gördüm fuhuş mafyası peşimde silahlı adamlar ben kaçıyorum saklanıyorum fuhuş yapturmak istiyorlar ben ağlıyorum kaçıyorum ama neden hep böyle rüyalar görüyorum?
Rüyada kadın tacirleri gördüm ama neden böyle bir rüya gördüm bilmiyorum rüyalar insanın kişiliğini yansıtır mı ki bilinçaltı?