Öyle bilinç altı dicem ama tuhaf bişi oldu bu garip rüya tabir yapabilen yapabilirmi?

Mavi gözlü bebek cin vardı ben uyurken yatağım da yatıyordu sürekli benimdeydi uykumda bile kalbım acıyla hızlı atıyordu bunu anladım 1.90 boylu gözleri büyük yuvarlak siyah gözlü erkek cin vardı ben nedense çelişiyordum bana yaklaşmıyorlardı sardırı bişey yapmıyorlardı sâdece kaçıyordum nefessizce besmele çekiyordum dualar edip bazıları karıştırıp tersten söylüyordm bi tarafta yanıyor gibi bir sinirli bir tarafta kıkırdıyor beynimin oyunu değildi çünkü ben rüyayi görürken içimden de besmele çekiyordum nefessizce uykumda uyanık arasındaydım ben deistim buarada küçüklüğüm aklıma geldi siyah yüz olmayan yaratıklardan çok korkardım yorganın altına saklanıp uyurken bile yüzden fazla besmele çekerdim ve bu rüyayi görürken odamda bazen böyle çok incecik bir ses ve cızırtılı kalın ince arası ses duyuyom fısıltı her neyse işte bu ne demek oluyor bu rüya ne böyle..
Güncellemeler
+1 yıl
Bana farklı şeyler anlatmayın gelmeyin lütfen Rüya tabiri yapacak olan gelsin. .
Öyle bilinç altı dicem ama tuhaf bişi oldu bu garip rüya tabir yapabilen yapabilirmi?