Eşim bana devamlı küfrediyordu. Bende boşanma davası açtım. Eşim ve ailesi herkese onu aldatığıma dair
iftira atıyor ne yapmalıyım.
iftira atıyor ne yapmalıyım.
kötü yönlendirmek istemem ama ben iyisinden bir beddua ederdim heralde Allah'a bırakalım o zaten çıkartır. Eğer sen masumsan avukatınla görüş sanırım bununla ilgilide bir dava açıp tazminat isteyebilirsin diye biliyorum onu bir araştır
birde sende aç ağzını söyle onun hakkındaki gerçekleri madem öyle
Umrum olmaz ne diyosa desin. Boşanır kurtulurum daha da muhattap olmam
Zaten bitmiş tam anlamı ile bitmesini bekle sus gerek yok muhalefete girmeye ayrılacagın için kabullenememişler bu yüzden iftira atıyorlardır
Ailesini anladim da , bir erkek aldatılsa bile bunu duyurur mu herkese?
Kanına bağlı.
Kansız demek ki hatta soysuz hatta gavatt
Soysuz demek istemezdim ama annemin kuzeniyle evliyim
Ondan kolayca iftira atıyorlar ya. akraba evliliklerinde dedikodular cok olur sen bastan hata etmissin
Hata ki ne hata
Eşimle 21 kasım 2016 da evlendim. Eşimin ailesinin zulmü yüzünden 17 Mart'a 3 aylık bebeğimi kaybettim. Bugünde 1 aylık bebeğimi kaybettim.
Eşim hamile olduğumu bile bile babasına eşim bana kadınlık yapmıyor gerekçesiyle boşanmak istediğini söyledi. Evden kovuldum. İşin komik yanı daha 3 gün dahi olmadan 4 kişi beni istiyor. O kadar çok acınası bir vaziyetteyim ki bu 3 gün içerisinde namusumla imtihan edildim. Deli olduğumu iddia edildi. Hırsız olduğumu öğrendim. Türlü türlü saçmalıklar.
Orası neresi yav? Sen zulu kabilesine filan mi gelin gittin , tam barbaristan cumhuriyeti
Burası tam allahsızlar kenti
Doguda bir yer de nere oldugunu merak ettim
Doğu namını yürütmüş kesinlik kazandı.
Bosan batiya yerles bir sekilde
Boşanma davası açılacak sonuçlandığı gibi izmire ablamın evine yerleşeceğim büyük ihtimal
Ablanin evi de rahat olmaz. oraya yerlestikten sonrada kendi ayaklarin ustunde durmaya calis
Ablam zaten üniversite mezunu orada öğretmenlik yapıyor bende kendi birikimimden bir işe el atarım büyük ihtimal teyzemde Bursa'da bana ev tutmayı planlıyor ama bakalım allah Kerim
Hakkinda hayirlsii olsun. insallah mutlu olursin
Teşekkür ederim. Sizinde inşallah
Cevap
4Cevap
tazminat davası açabilirsin attıgı iftirayı ıspatlamazlarsa sana tazminat odemeye mahkum olurlar
Nasıl olabilir?
nasıl ettigi kufuru iftirayı ıspatlaman gerekir ya ses kaydı alırsın ya da sanaldan veya telefonda mesajdan hakaret ettiyse delil olarak onu alır adliyeye gider dava açarsın tazminatını alırsın
Teşekkürler
önemli degil
kürekle vururdum ağızlarına
atsin bos ver allah biliyor ya o yeter
Ne yaptım da böyle diyor
öyle biri ile beraber olunmaz artık
Mahkeme direk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar