İçimde bir sıkıntı var boğulacak gibi oluyorum düşüne düşüne kendimi bitiriyorum?

24 yaşındayım ama kendimi bildim bileli bir şeylerin eksikliğini yaşıyorum bir şeyler düşünüyorum bir şey eksik o şeyi arıyorum ama bulamıyorum. Onu ararken hayatı kaçırıyorum elimden akıp gidiyor. Ama elimde de değil o şey her neyse bulmadan içim rahat etmeyecek sürekli en mutlu günün akşamında bile içimde derin bir hüzün oluşuyor derin bir boşluk bir ağlama isteği...
Zaten kendimi bildim bileli içine kapanık çekingen yalnız biriyim ve sanki beni anlayan kimse çıkmayacak gibi. Zaten de artık anlaşılmak istemiyorum. İçimde bişeyleri kendi kendime yasaya yasaya kendimi unuttum benlik sorunu yaşıyorum galiba.

Ne zaman düzelecek bunlar? Ne zaman gelecek o beklediğim sey her neyse? Ne zaman yaşayacağım mutlu olacağım ben? Neyi arıyorum ben ne yaşıyorum neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Hergün hatta en son bir saat önce ağladım. Yaşadıklarımı kaldiramiyorum yalnız başıma içinden çıkamıyorum...
İçimde bir sıkıntı var boğulacak gibi oluyorum düşüne düşüne kendimi bitiriyorum?