Kendimi çıkmazda hissediyorum intiharı düşünüyorum?

Ben bu sene özel üniversite kazandim ama pek önü açık bir meslek değil ve üniversitem hem çok uzak (3 aktarmalı otobüs yapmam gerekiyor) ve çok pahalı dgs ye giricem diye planladım ama matematigim rezalet kötü neyse onu çalışır hallederim diye düşünüyorum ama üniversitem de pek guzel degil apartman gibi bir yer oranin hiç çıkacağını sanmazdım ama oldu artık birde çap yaparım diye düşünüyordum ama hem dgs hem çap beni tabiki çok zorlar içim çok sıkılıyor bunalıyorum geceleri uyuyamıyorum nasıl giderim, nasıl yetiştiririm hem sınavları hem dgs çalışma planını vs birde ailem cok zengin degil tabi fabrikada çalışıyorlar onlara yük olucam diye vicdan azabı çekiyorum babam bir şekilde bugün ödemeyi yaptı ama o da okulumdan hiç memnun değil nasıl gidiceksin bu okula değer mi gibi seyler söyledi nerdeyse 1 aydir da pek uyuyamıyorum gelecek kaygisindan falan intiharı düşünüyorum çok saçma gibi geliyor bazen daha 19 yaşındayım ilerisini merak ediyorum ama ya dgs yapamazsam o zaman da işsiz olucam ailemi boşuna zor duruma sokmuş olucam çok çıkmazdayım sizce ne yapmaliyim hepiniz benden buyuksunuzdur bana yol gösterir misiniz
Kendimi çıkmazda hissediyorum intiharı düşünüyorum?