Narsist ve otoriter baba , evden kovan anne , 19 yasında bir genç?

Öncelikle herkese merhaba içimde ki sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim görüşlerinizi ve akıl tavsiyelerinizi bekliyorum.
19 yasında liseyi yeni bitirmiş kardeşinizim lise 1 de bir sene kaldım. Konyada yaşıyordum 1 sene öncesine kadar annem babam 2008 den beri ayrı babam trabzon da çalışıyor network marketing sistemli bir işte annem ise bir AVMnin 11. Katında bir büroda temizlik ve çay işi yapıyor. bu güne kadar annem baktı bana fakat bilgisayar bagimliligi sigara okulda az basari annemede biraz laf saymalarim ile kendimi evden kovdurdum eşekler gibi pişmanim tabiki liseyi babamın yaninda bitirdim bütün esyalarla beraber geldim fakat 1 senedir huzur mutluluk benden uzak dediğim gibi otoriter narsist bir baba herşeyi o bilir edasıyla işte bile bu şekilde olduğu için fazla bir gelirimiz yok (halimize çok şükür tabiki) bayramda konyaya gideceğiz anneme geliyim kalıyım yaninda hem okuyum hem çalışırım beni eve al falan dedim çok bağırdı kızdı eskisi gibi yine ne telefonuna bakıyor ne mesajına ne yapacağımı bilmiyorum konyada az da olsa cevre var arkadaş görmek bile mutluluk veriyor burda yapamiyorum burda kalırsam amele gibi sürekli kullanilicam ne yapmam gerek yardımcı olun sorunuz olursa cevaplarım ilk yazım hatam varsa kusura bakmayin?
Narsist ve otoriter baba , evden kovan anne , 19 yasında bir genç?