Bana tecavüz eden piç ve eski erkek arkadaşım olan piçle tekrar karşılaşacağım herkes öğrenmiştir nasıl dik duracağım?

Çok utanıyorum suçluluk hissediyorum korkularım keşkelerim... kızlı.. k bozuldu mu onu bile bilmiyorum adetliydim zaten o günleri unutamıyorum delirmek üzereydim o akşam korkudan üzüntüden titriyordum hatırlayınca geçmişi ve bugünü nasıl saftım bu kdr ilk o tutmuştu elimi de eve gidince tuhaf hissetmiştim ve elim kirlendi diye yıkamıştım hemen sevgim saftı temizdi ama olmadı beni sevdiğini zannediyordum ayrılan oydu iki yıl sonra kapıya gelip beni görmek istediğini söylemiş sarhoşmuşda kız olduğumu biliyormuş cins. el. stedi red ettim üstelemedi sonra arkadaşına demiş bu kızın işini bitir kızlığını al diye planlamış herşeyi takip etti saf ben artık tuzağın içine düşmüştüm başta rızamla olsun istedi sonra tecavüz etti zevk almadım o zevkini aldı sürekli kabuslar görüyorum o piçlerin yüz ifadeleri rüyada saklanıyorum onları görünce kaçıyorum babam yok benim zaten başıma gelmeyen kalmadı kabus gibi önce paramı çaldı bir kız sonra beni pazarlamaya kalktı erkeklere bir taksici peşimi bırakkmadı akşam vakti takip etti peşime birini taktı korktum ondan sonra onunla buluştum arabasına bindim ama çok korkuyodum onunla gitmeseydimde önüm uçurumdu o kız bana erkek arkadaşım diye tanıttı onu iki kişiydiler ikiside genç, taksicinin bir kız çocuğu vardı ama boşandım dedi korkma sana kötü bişey yapmam benimde kız çocuğum var dedi sonra yakınlaştı karşılık verdim o kötü bişey yapmadı yine keşke bir kabus olsaydı bitmedi kabus sonra bu olay bu sefer tecavüze uğradım ve bunu eski çıktığım arkadaşım yaptırmış öğreniyorum önce bir yaşlı kadından beni sevdiğini öğreniyorum dertleşiyorlarmış sonra masum hayallerle umutlarla tebessümle o saf duyguyla çıktığım evden o eski piçle buluşmak için arabayıda hızlı kullanıyodu korkmuştum beni bir eve götürdüğünde ama kötü bişey olmuyor ertesi akşam arkadaşını peşime takıyor arattırıyor ben kendisi ile buluşmaya giderken arkadaşı teselli ayağına beni arabasına bindiriyo evine götürüp tecavüz ediyo unutmak istiyorum artık travma gibi geçmiyor keşke kabus olsa
Bana tecavüz eden piç ve eski erkek arkadaşım olan piçle tekrar karşılaşacağım herkes öğrenmiştir nasıl dik duracağım?