Sizin gay arkadaşınız var mı? Aranız nasıl? Sevimliler değil mi? Hepsi değil tabii ki :)
Gay arkadaşınız var mı?
Cevapla
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevapla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Var öyle bir arkadaşım. Sohbet, muhabbet ediyoruz sıradan iki insan gibi. Lisede tanıştık onunla ve hareketleri kız hareketlerine benzediği için onu sürekli dışlamaya başlamışlardı diğer sınıf arkadaşlarım ve ben de onun yanına gidip arkadaş olmak istediğimi söyledim. Tek takılıyordu hep ve eşcinsel olduğunu bilmiyordum. Sonra bana eşcinsel olduğunu ağlaya ağlaya itiraf etti, benim ters bir tepki vereceğimden korktu ama garipsemedim, ona ''Benden hoşlanmayacaksan seninle arkadaş olurum, benim için sıkıntı değil.'' dedim belki de onun için en yakın arkadaşlarından birisi benim. Ben heteroseksüelim yani normal olandanım -kızdan hoşalanan- homoseksüel insanları dışlamamalıyız, bu onların sınavı. Allah onları böyle sınıyor. He, cinsel duygularına kapılıp ilişkiye girmek tabi ki günah ve yasaklanmıştır Allah tarafından. Şu an o arkadaşım heteroseksüel olmak için çabalıyor, hormon tedavisi falan yaptırmayı düşünüyorum dedi. Normal bir hayat yaşamak istiyorum dedi, dışlanmak istemiyorum dedi.
Anlaşılması gereken, bir bireyin erkek genetik yapısıyla doğmasının, onun dişilerle çiftleşmeye yöneleceğini garanti etmemesidir. Bireylerin cinsel yönelimlerini ve bundan doğan his, istek ve arzularını seçme şansları bulunmamaktadır. Bu yönelim, muhtemelen çok erken yaşlarda bir kere belirlendikten sonra sabitlenmektedir ve değişmemektedir, değiştirilememektedir, artık değiştirilmesine gerek de görülmemektedir. bireyler, eşcinsel olmayı seçmemektedirler. Çünkü hiçbir birey, cinsel eğilimini seçemez. Eşcinsel olmayan ("düz") bireyler nasıl ki karşı cinsiyete ilgi duymayı isteyerek yapmıyorlarsa, eşcinseller de kendi cinsiyetlerine ilgi duymayı isteyerek yapmamaktadırlar.
Unutmamamız gereken bir nokta, doğanın birbirinden çeşitli milyarlarca durumunun bizim hoşumuza gitse de gitmese de var oluyor olduğu ve tüm bu durumların tamamen çeşitlilikten kaynaklandığıdır. Evrimsel Biyoloji'nin engin denizlerinde her türlü durumla karşılaşabilmeniz mümkündür ve bunlara şahsi görüşlerimiz çerçevesinden bakmaktansa, tarafsız ve bilimsel bir açıdan bakmak en doğrusu olacaktır. Eşcinsellere yönelik karalayıcı iddilar, zamanında zenciler için yapılandan farksızdır. Dolayısıyla eşcinselliğe daha geniş ve daha bilimsel bir perspektiften bakmak, bu konunun ne kadar sıradan ve normal olduğunu gösterecektir. Aynı zamanda gelecekte kaçınılmaz olarak hayatlarımızın sıradan parçaları haline geleceğinin sinyallerini de bariz olarak vermektedir. Unutmamak gerekir ki bundan birkaç on sene önce siyah derili olmak da hastalık veya aşağı seviyeden olma olarak değerlendiriliyordu. Günümüzde artık bunun neredeyse tüm izleri silindi ve siyah derili insanlar da, beyaz derililer gibi to
... Günümüzde artık bunun neredeyse tüm izleri silindi ve siyah derili insanlar da, beyaz derililer gibi toplumun üst basamaklarında yerlerini almaya başladılar. Bundan birkaç on sene sonra eşcinselliğin de böyle olacağını görmemek için kör olmak gerekiyor.
dalga geçmek gibi olmasın ama üzülme bak yane şey biraz anormal ne bileyim benim kız sevgilim olcak kanka yapaydın bari erkeği sevgilin edene kadar ne diyim allah bozmasın. dd espri anlayışına bayıldım bu arada :D
Herkesi kendimimiz gibi görmüyoruz. Benim kızdığım nokta 21. yüzyılda insanların gay'lara 18-19-20. yüzyıllardaki zenci muamelesi yapması. Umarım bu durum en yakın zamanda son bulur
@nirham Hayat o p*rno filmlerdeki abartılı iğrenç sahnelerden ibaret değil. Güzel duygular ve yaşantılar vardır.. Bunu bil yeter bence.. Nasıl olsa hiç bir zaman gay olamayacaksın. Gaylik Lezbiyenlik veya bixelsüellik farklı hayat tarzları ve hayattan alınan farklı keyiflerdir. İllaki kötü olmak zorunda değil.
En İyi Cevaplar