Gayim ve gay gibi yaşayamamaktan çok yoruldum. Henüz 19 yaşındayım ama gerçekten artık yoruldum rol yapmaktan kim ne der diye düşünmekten. Kaldıramıyorum bu yükü artık. Paylaşabileceğim kimsem de olmadığı için buraya yazmak istedim en azından içim biraz rahatlar diye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir gay olarak seni çok iyi anlıyorum ailemde dahil hiç kimse yanında değil tek başına mücadele etmek zorundasın ve bu insanı ciddi mana da yoruyor gerçekten yaşam enerjin tükeniyor bir süre sonra insan bazen bunu paylaşabileceği bir arkadaşı olsun istiyor hatta yabancı birine bile anlatmak istiyor ama elden ne gelir o kadar baskı altın da gizliyiz kendi annene babana açılamıyorsun ben artık yoruldum 27 yaşında bir adamım ama psikolojik olarak çöktüm hayatım alt üst seviyede ama yaşamaya devam etmek gerekiyor öyle ya da böyle ne kadar zor olsa da
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın hepimiz de aynı sıkıntı var umarım hak ettiğimiz mutluluğu buluruz. Ne kadar yorulsam da ben buyum devam etmek zorundayım diyorum hep kendime.
- +1 yıl
Evet umarım buluruz o mutluluğu evet mecburuz yani pes etmek yok eğer çevrende gay düşmanı insan varsa hepsini hayatından gönder gitsin hiç uğraşma ayakta dur kendini üzme sakın tamam mı
En İyi Cevaplar
Ben de biseksüelim 26 yaşındayım ilgimi çekenler olsa da senin gibi hep sessiz kaldim kalıyorum kalacağım. Lütfen dayan ama dost da lazimsa sitede her zaman yanındayım😊
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğin için bende senin için burdayım o zaman. Birbirimize destek olmamız lazım.
Soran+1 yılRica ederim☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaba kasma, çık ortaya, bağ benim belletirim, döt benim elletirim size ne lan de. Sen vurduruyosun diye millete ne yani
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte abi ya insanın desteğe ihtiyacı oluyor. Biri bişey der diye kimseyle bişey bile yaşamadım baskıdan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gay'im diyor. Hâlâ "kadınlar ilgini çekmiyor mu" diye soran sığırlar var. Ülkede cehalet her geçen gün artıyor, okulunu bitir para kazanmaya bak kendini buralardan kurtar derim.
13 Yorumla
Soran+1 yılSonunda anlayan biri. Sanki kendi seçimimmiş gibi davranıyor insanlar. Bir seçim şansım olsa ben bunu seçer miydim allah aşkına. Ama anlayışın için teşekkür ederim. Tercümanlık kazandım biter bitmez gidecem buralardan.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Her şey gönlünce olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninde:)
+1 yılTakılma fazla , normal şeyler bunlar. Senin de hakkın bu. ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bu şekişde düşünse keşke
KizlarSoruyor-Sistem bilir. müşteri arkadaşta bulur sana işleir bu namuslular ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe meali gelir mi😅
Soran+1 yılZen neyin kafasını yaşıyorsun be abi
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. hayat senin hayatın hesapta versen vermezsende
013 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama sürekli eleştirilmek özgür olamamak son şansımıda seçimle kaybettim. Yoruluyor insan 19 yaşındayım yaşama hevesim hiç yok
Soran+1 yılKeşke kafama takmadan devam edebilsem ama zor bir kaç yıl daha bu şekilde devam edip gidecem bu ülkeden
Soran+1 yılTürkiye de hele ki bu seçimden sonra olamayacağım kesin maalesef. Tek çare istemesemde gitmek.
Soran+1 yılKesinlikle sen olsan sen ne yapardın? Kendini benim yerime koysan?
Soran+1 yılAilem beni bu şekilde kabul etse gitmem ki zaten ailem arkamda derim millet ne derse desin ama biliyorum ki ailem de onlar gibi düşünüyor.
Soran+1 yılKonuşmadım konuşamam da biliyorum annemi babamı ooan bana olur yine
Soran+1 yılOluyor fakat genelde aynı şehirlerde vs olmuyoruz ya da tek istedikleri cinsellik oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyy hiç arkadaşım yok öyle arkadaş olsak olur mu ama gerçekse çünkü yalansa istemem
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bir düşünce bu sırf gay diye arkadaş olmak istemek. Normal bir insan olarak gör ve arakadaş olmak iste lütfen.
Cevap sahibi+1 yılYa zaten normal arkadaşlarım var sende normalsin ama hiç öyle biriyle tanışmadım Lütfen yanlış anlama beni
Soran+1 yılAnladım seni soruyu beğen ya da gizliden çık yazıyım sana
Cevap sahibi+1 yılTüh ya gidiyor musun inşallah mutlu olursun keşke tanışmış olsaydık önceden yiiaaa şapşik kendine dikkat et yaban ellerde 😄🤫🌺
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌺
Soran+1 yılIstersen çık gizliden ya da soruyu beğen arada konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki sevdiğin bir erkek var mı
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle anlık oluyor
Cevap sahibi+1 yılPeki gerçekten arzuladığın uzun süreli bu benim sevgilim olmalı aşkım olmalı ya da hayatını onunla geçirmek istediğin biri var mı ve dış görünüş olarak bir erkekten farksız mısın yoksa feminen misin
Soran+1 yılHayır henüz birini sevecek fırsatım olmadı
Cevap sahibi+1 yılPeki tavırların nasıldır konuşma tarzın giyim kuşamın normal bir erkekten farksız mısın yoksa feminen tavırların mi var
Soran+1 yılNeden soruyorsun bunları çok mu önemli bunlar
Cevap sahibi+1 yılÖneminden değil bazı bu tip insanların dışarıdan bakıldığında direkt anlaşılır ama bazı insanlarınsa normal bir erkekten hiçbir farkı yoktur ama içinde ne fırtınalar kopar
Soran+1 yılHaklısın bu konuda evet
Cevap sahibi+1 yılYani tercihin bu yöndeyse istediğin gibi yaşa
Soran+1 yılEvet gayim ama istediğim gibi yaşayamıyorum maalesef böyle giderse yaşayamayacağımda
Cevap sahibi+1 yılEvet türkiye gibi bir yerde zor ama hayat senin hayatın çevrenden tepki geliyor mu ve en önemlisi ailen biliyor mu ama şunu unutma hayat senin hayatın ve hiçbirşeyi kafaya takma
Soran+1 yılÇevremden arada kendimi kaybediyorum bazen top musun vs diyorlar ama belli etmiyorum. Ailem de bilmiyor kesinlikle onlar bilse bana destek olsalar bu durumda olmazdım zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlara karşı hiçbir şey hissetmiyorsun yani
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani ülkede böyle şeyler çok anormal karşılandığı için saklaman senin açından daha iyi olur yoksa sürekli linçlenebilirsin
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısın ama yoruldum valla artık
Cevap sahibi+1 yılBir an önce okumanı bitir para kazanmaya bak ve eşcinselliğin özgür olduğu bir ülkeye yerleşmeye çalış yoksa senin açından çok zor olur başka çaresi olmaz yani bunun ya özgür bir ülkeye gideceksin ya da gizli saklı yaşayacaksın her şey gönlünce olsun
Soran+1 yılKesinlikle benimde tek hedefim bu umarım gerçekleştirebilirim. Teşekkür ederim tavsiyelerin için :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım gerçekleştirebilirsin rica ederim 🙂
Soran+1 yılUmarım☺️
Gizli Üye(30-35)4 ayVar evet maalesef hepimiz gizlilik içinde yaşıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet benim ama hiç ilişkim olmadınne bileyim gizlemek daha iyi bence yeterince üzgünüm daha fazla üzülemem
010 Yorumla
Soran+1 yılAma bu şekilde de çok zor ya insanın istediği gibi yaşayamaması
Cevap sahibi+1 yılBöyle bi toplumda böyle olmak zorundayız hoşlandığım erkekler bile var ama knk ayağına takılıyorum genelde yalandan kız muhabbeti yapıyorum tipim falan güzel sürekli teklif geliyor ama reddediyorum bilmiyorum ne olur
Soran+1 yılYemin ederim aynı hayatı yaşıyoruz. Gay şakaları yapılınca gülmek zorunda kalıyorum. Zorla kızlara iltifatlar ediyorum gelen tekliflere zamanım yok ve uğraşamam diyip reddediyorum
Cevap sahibi+1 yılÇoğu kişi bizim gibi eminim hetero rolü yapan çok ama ne yapalım işte bi çağresine bakıcaz ama öyle kadına benzemek gibi bi isteğim yok hakimden memnunum sadece erkeklerden hoşlanıyorum. evlen diye üzerime geliyorlar mesela ama ben buyum evleneceğim kişiyi mutlu edemem onunda hayatını mahfedemem bunun için psikoloğa bile başvurdum utana sıkıla gittim ama bi faydası yok önüne geçemiyorum
Soran+1 yılBenimde yok sadece seveceğim biriyle kimseye zarar vermeden rahatsız etmeden yaşamak gitmek istiyorum. Ne kadın olmak istiyorum ne kadın gibi davranıp kadınlara saygısızlık etmek istiyorum. Keşke psikologla düzelecek bir şey olsa. En zor dönemdesin sen evlilik çağı ben henüz 19 um o yaşa gelmeden bi yol bulup kurtulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ben hayallerime ulaşmayı başaramıycam ve büyük ihtimal daha fazla hayatta kalamıycam çok yoruldum yolumun sonu toprak olucak ama sen umarım güzel bir hayat yaşarsın hayallerine ulaşıp çok mutlu olursun sevgilerimle
Soran+1 yılÖyle deme lütfen sen kaç yaşındasın? Hiçbir zaman geç değil bence zararın neresinden dönersek kar. Etrafındaki insanlar evlenmediğini görünce seni rahat bırakabilirler anlayış gösterebilirler diye umuyorum. Pes etmeyelim olur mu? Umarım sende istediğin hayatı yaşarsın.
Cevap sahibi+1 yılBiraz geç cevap verdim seninle tanışmak konuşmak isterim eğer sende istersen
Soran+1 yılOlur benimde dertleşmeye ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ordan istek atarsan yazarım
Kizlar hicmi ilgini cekmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilgim hiç yok
Herhalde vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka vardır
+1 yılVardir mutlaka
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar ilgini çekmiyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hayır
- +1 yıl
Benim çekiyor
Soran+1 yıl@Kayahanben bravo
- +1 yıl
Ne kanka sen almadın ondan yazdım
Soran+1 yıl@Kayahanben yaz yaz sıkıntı yok brom
- +1 yıl
Sağol kanka
Vardır sitede
01 Yorumla
Soran+1 yılİlla ki vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBize ne awk
03 Yorumla
Soran+1 yılCevap yazma o zaman. Seni ilgilendirmeyen bir soruysa geç. Yaran var ki burdasın
- +1 yıl
Bide bayıl istersen
Soran+1 yılTamam abi böyle bir ortamda oda olcak zaten az kaldı
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstek at bana
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ordan
Soran+1 yılMesaj atılmıyor istek attım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi