Erkek ya da kız arkadaşınızın ihanetine nasıl bir etki verirsiniz?
İhaneti affeder misiniz? Hangi sebeple affedersiniz?
İhaneti affeder misiniz? Hangi sebeple affedersiniz?
bir erkek bir kadını aldatıp affedilmeyi bekliyorsa affedildiği takdirde bunun sürekli başına kakılacağını sürekli bi sorgu sual içinde kalacağını telefon face msn pc kasa bütün şifrelerini vermesi gerektiğini arada ben seni hakketmiyorum çok yücesin demesi gerektiğini dişi sineğin dahi yanından geçmesine izin vermemesi gerektiğini kabul etmeli bu durumda affedilebilir
affetmek bence eziklik olmazmı.. o seni aldatıcak sende affediceksin.. yok oyle yağma... kadın içinde erkek içinde gecerli... hayatta affetmem !
yazdıklarımı okumadın galiba bu şartlarda affetmek affetmekse zaten o ilişki ne kadar gider ki
sebebi ne olursa olsun mümkün olamaz...
cezasııı gözlermiii peki :D)))
aslında başka yere denk gelicekki , bir daha yapamassın :)))))))) .. ama gözlerdeki mana sonsuzdur melekkız..paha bicilemez
:)))))) gözlerimi alamam sonra geri senden
bunu düşünelimm.. :)) ama seni aldatanın gözleri kör olsun ...
mersiiii..
benim bi arkadaşım öle sevgilisini bastı aralarına JAPON YAPIŞTIRICI sürdü bunları sürükleye sürükleye sokağa çıkardı sonra tencere ile gürültü yapıp mahalleliyi uyandırdı gaztecileri çağırdı ,show tv ekibini çağırdı, hızını alamadı dünya tvlerini çağırdı ama sonunda AFFETTİ:)
senin arkadaşında geniş mideli ve geniş fantezili imiş.. japon yapıştırıcısına kadar gelmiş.. sonunda affetmese daha İyimiş...
affetmek ne yanlıs ifade oysa. Yani biri bir sey yapar ve ortaya cikarsa , yakalayan taraf icin bir karar verme donemi baslar. bu affetmek ya da affetmemek diye adlandırılamaz.
karar verir ilerlersin
Cevap
4Cevap
Kesinlikle ihanetin affı olmamalı.İhaneti affetmek bir sonrakini de affedeceğin anlamına gelir.Bu durumda da karşındaki rahat rahat yer her haltı.Kaldıki karakteri bozuk insan aldatır.Aldatmaya devam etmese bile her an şüphe edilmesi gerekir o insandan.İhanet edenler aslında yapayalnız bırakılmalı.En büyük cezalardan biri bu olur heralde...
Baltayı alacan eline, sonra ihanet edenin kafasına bir çakacan görsün Hanya'yı, Konya'yı :)))
NOT: İmza Zagoriçe :))
O zaman baltayı alacan eline, öyle bir yerine çakacan ki görsün Hanya'yı Konya'yı, gebermesin sürünsün şerefsiz.
NOT: İmza O işte :))
O zaman baltayı alacan eline, sonra baltanın sapı ile ihanet edenin kafasına, gözüne, orasına, burasına öyle bir çakacan ki gebermesin sürünsün köpek.
NOT: İmza Kim olduğunu biliyoruz onun :))
NOT 2: Vallahi beğenmezsen üşenmem sabaha kadar bulurum bir şeyler :)))))
Olan bana olur ama keçiliğimi tutturma please :)))
Bak +1'ini de verdim zaten :))
sevmedigim biriyse umrumda değil pek... ama sevip sadik kaldigim kadinsa, kendi kendisini oldurene kadar hayatini mahvederim...
cok acımaassın arkadaşım.. ama en iyisi :D
parçalaaaa behceeet
Gerçekten çok merak ettim, o kendi kendini öldürene kadar onun hayatını mahvetme eylemini nasıl başarırsın? Bunun sırrını çok acil öğrenmem lazım :))
evet tamda dün aldatılıp ayrıldım. bunu öğrendim öğrenir öğrenmez onu aramaya koyuldum. ve sonunda playstation kafede buldum. önce orda sağlam bir tokat yapıştırdım. sonra kolundan sürükleyerek çarşıya çıkardım ana avrat düz gittim bir ton ağır hakarette bulundum. yumrukladım, tokat attım. dövdüm. tabi yetmedi bana bu. şimdi ki hedefim kaynar yağı belinden aşağıya dökmek. ömrü billah yaptığı boku çeker. dahada kimseyi aldatamaz köpek oğlu köpek
başıma gelmedi ama sanırım tokatı çakıp onu terkederdim..bir daha da hayatıma girmesine izin vermezdim
bir tokat yetmezki.. seni aldattı senin onun icin yaptıın butun fedakarlıkları yedi bitirdi.. 15 dk lık zewk icin senin onurunu yerle bir etti.. bir tokatcıkmı sadece.. daha acımasız olalım .. ?
ama en azından bir sertlik şart bence .. yani ceza değeri olan..
Ceza'sı eğer akılda azıcık bir şey bırakmışsak 2 kelam dersin beynine oturur. Ardından aramayı sormayı şak diye kesersin, 3 ay sora kendisi arar zaten. Ve bu ona ömrünce yeter. Pişmandır vs vs vs. Asla affetmem.
ihanetin affı olmaz. direkt kul hakkına tecavüzdür. cezası ilahi adalet olarak ya bu dünyada yada diğer tarafta kesiliceğine cani gönülden inan.
cezası yarın sabah güneş doğarken halkın huzurunda idamdır..
yada sadece ayrıladabiliriz
affedilmez, çünkü güven bitmiştir, en iyi cevap bırakıp gitmek, susmak, en iyi cevaptır.
bencede affedilmemeli.. bu cocuk oyuncağı değilki..
en büyük ceza susmak ve bensiz bırakmak olur
oUUUWWWW.. guzelmiş buda.. ama gecerken bi tokatta atsaydın
zaten tokat değmeyen şeyler için değilmi.. hani sakın yanlış anlama, da , sana yapılanın bi tepkisi değilmi.. tepki
vermezsen biraz iiyi yapmamışlık olur bence.. bu kadın ve erkek için gecerli..
affı olmaz zaten. ceza için uğraşmam zaten demez.
ceza derken içindeki nefretin acığa cıkması olsun.. kızıcaksın ya ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar