İhanet affedilebilir mi?

4 yıllık bir ilişkim vardı, aynı evi paylaşıyorduk, kendisini çok seviyordum, hala da öyle. O benden hep şüpheleniyordu, hiç aldatmadım ama belki gözümün kaydığı olmuştur. Kızlara baktığımı söylerdi hep. Son zamanlarda ciddi kavgalarımız oluyordu ve ben kendisine yavaş yavaş alışarak ve öğrenerek bitirelim dedim. O kolay yolu seçti, ilişki içerisinde ilişki yapmış. Biriyle konuşmuş, görüşmek üzereyken mesajları yakaladım. Başıma dünyalarım yıkıldı. Günlerce ağladım. O da çok ağladı beni affet dedi. Ben de dedim ki seni affediyorum ama kalbim affedecek mi zaman gösterecek. Artık eskisi gibi değildi bazı şeyler, güvenim kırıldı, soğukluklar aramıza girdi. Gel gitlerimiz oldu. Her kavgamızda kendisine bağıra bağıra ihanetçi dedim. En son ben çok sevdiğim halde ayrıldım. Aylarca peşimdeydi. Arardı ağlardım ama belki etmezdim telefonlarımı açmazdım. 7 ay oldu artık iletişim kurmuyoruz. Ama hala çok seviyorum. Hiç unutmadım. Hala da kendisiyle evlensem bile mutlu olabileceğime inanmıyorum çünkü yıldızlarımız uyuşmuyordu. 7 ay oldu biriyle yattım ama bir şey hissedemedim, kimseye karşı bir duygu besleyemiyorum. Kimseyle konuşmak da istemiyorum. Konuşmak isteyenler çok oldu ama hazır hissetmediğimi söyleyip geri adım attım. Çevreme de çok belli etmem. Kimse ne yaşadığımı bilmez ama ben yaşadığım acının farkındayım. Bu zaman diliminde belki o da birileriyle tanışmıştır bilmiyorum. Ben unutmadım, o ne alemdedir bilmiyorum. Yaşım 30, meslek sahibiyim. Çıkmaz bir sokaktayım.😔
İhanet affedilebilir mi?