En ufak bir ilgiyi, en ufak bir tebessümü, en ufak bir yardımı ''dostluk'' olarak görürseniz daha çok üzülürsünüz. İlkokuldan askere kadar insanın her yerden arkadaşı olur ama bunlardan sadece birkaçı gerçek manasıyla ''dost'' kalır. Kimileri küçüklükten bu yana gelir. Yani böyle sanal ortamlardan dostluk olmaz.
@universalbeefamino Küçüklüğümden beri tanırım. Beraber büyüdük, eğlendik. Maceralarımızı fotoğrafla kaydettik ve saklıyoruz. Belki de en az 5 bin fotoğraf. En kıyak maceralarım onla oldu. Gözüm kapalı güvenirim.
Ufak bir iyiliğe karşılık kimse sizinle dost olmaz. Ufak bir ilgiyi ''dostluk'' sanmamak lazım.
Bende kimseye güvenmem, ben sözümü tutarım ama kimse bana verdikleri sözleri tutmaz. Bu yüzden tek başıma mutlu olmayı öğrendim ben... Belki ilerde evleneceğim insana güvenirim severim o benim tek dostum olur :)
Çok şükür ki şu an bütün dostlarımı çok seviyorum ve güveniyorum. Ama lisede bir dostum vardı, 7 senedir konuşmuyoruz... Gerçekten de sırtımdan bıçakladığı zaman aklıma geldiğinde bir kez daha ondan nefret ediyorum.😇
Dostum dediğin kişiye güvenirsin, güvenin kalitesini ise o belirler. Ne olduğunu öğrendiğin zamanda ise tek kelimeyle onu eski yapmak en iyi çözüm olur ;)
En İyi Cevaplar