AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Erkekler sık sık yalan söylermiş...
Kadınlar nadir ama çok büyük yalan söylermiş...
(Araştırmalara göre)
kadinlar yalan soyler
yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış hangisi çok yalan söylüyor a erkekler cevap çıkıyor çünkü sık sık söylüyorlarmıs
Kadınlar erkek, erkekler kadın demiş. Aramızdaki iletişimin ne kadar bozuk, yozlaşmış, çürük olduğunun kanıtıdır bu.
Ek olarak kadınlar yetiştirilirken daha az anlayış gördükleri için aileye daha fazla yalan söylerler, bu da onların gelişmesini sağlar.
bence kadınlar daha çok yalan söylüyo ama onlar gizlediği için genelde kimsenin yalan söylediğinden haberi olmuyo
hep erkekler heeep erkekler kızlar erkekler erkekler kızlar yalan söylüyor demiş çoğunlukla ama erkekler 😂😂
hep erkekler hep erkekler 😂😂
evet ya hep erkekler 😂
Tabi kızlar yalan söylermi hiç 😂
hiç söylemez canım hiç tamam ya kızlarda söyler ama erkekler daha çok 😂😂
yalanın azı çoğumu var herkes yalan söylüyor 😂😁😁😊
var tabi herkes yalan söylüyor ama miktar farklı 😂
miktarda erkeklermi fazla yapma herkes biliyo 😂😎
erkekler kızlardan daha fazla diye öyle yoksa erkekler daha çok yalan söyluyor 😂😂😂
bana mesaj atarmısın.
tamam 😂
takip etmen lazım 😂
Onun tam tersi diye biliyorum. Erkekler çok yalan söyler ama kolay yakalanır, kadınlar ise söyler ama iyi gizler. 😂
ooo Albert amca ne demiş bir amaca bağlanın insanlara ya da eşyalara değil (:
Kesinlikle erkekler.
Erkeklerin geliyorum demesi bile yalan be😂
haha tam yerinde bir tespit :D
@DlyKadiRr demi ama😂😂
muakak 5 dk ya buluşma yerindedir net :D
@DlyKadiRr demi kesin 5 dk ya ordadir😂😂
O beş dk kac dk, saat aslinda kim bilir?😂😂
haha Allah bilir onu :D
Kizlar veya erkekler degil bemce karaktersiz kisilikler yalan soyler
cem yılmazında dediği gibi biz yalan söylüyoruz çünkü söyleyemiyoruz anlaşılıyor😃 kızlarınki anlaşılmıyor😃
Yalan söyleyebilmek erkekler için pek mümkün olmuyor galiba 😂 cem yılmaz haklı
Travestiler çok söğler o zaman hangi cinsiyet oluyor kavam karamakaroşok
Erkek
Bence kızlar daha çok yalan söyler. Asıl usta gizleyici sizsiniz :D
bir kiz olarak kizdir bence ama kendisine baglidir ☺
Bence erkek kızı yok herkesin beyni ve kalbi farklı o nedenle kişiliğe göre değişiyor
valla on yargılı olmak istemem ama bana göre kızlarda çok yalan söylüyor erkeklerde 😄😄
Yani kızlar erkek ler der eklerler de kızlar der yani 😃
kizlar da erkekler de söyler. karakter meselesi
Yani esit
yalancı söyleyemeyene denir kızlara yalancı denmez çünkü söyleyebilmiştir
yalan soylemenin cinsiyeti yokki malesef iki tarafta cok yalan soyleye biliyo sozum meclisten disari soylemeyenlere lafim yok
bence tam tersi kızlar daha çok yalan syler âmâ usta gizleyicilerdir🤗
Kızlar o kadar profesyonel ki. Yalan söylediği çıkmıyor piyasaya
kisilik meselesi bagzilari yalani cok sever ben gibiler yalana tahamul edemwzler nefret ederler
Bu gerçekten bir gerçek kadın erkekten daha zekidir. Erkek kadından daha güçlüdür. bu kesindir yani.
kızlar varyaaa üff tofandırlar :D yalan söylerken bile doğruyu söylerler :D
Cinsiyet değil karakter meselesi her iki tarafda yalan söyleyebilir
anketi zorunlu yaptım karakter yoksunu insanlar kadın erkek farketmeksizin 10 kelimesinin 9unu yalan söylemekle bilinir
Kesinlikle kadınlar, erkekler yalan söylese bile bir zaman sonra itiraf ediyor.
bir insan on dakikalık bir konuşmada ortalama 3 yalan söylüyormuş 😄
Kesinlikle kızlar çünkü yakalanınca o yalan olmuyor kızlar da yakalanmıyor
İki tarafda insan değilmi iki tarafdada var yalan ustası...
yalan söylemek cinsiyet meselesi değil kişilik meselesidir...
Anket kızları gösteriyor bu bir hezimet mi simdi 😊
Bunun cinsiyetle ne alakası var. herkes büyük küçük yalanlar söylemiştir mutlaka hayatında
vallah kiz erkek demicem sunu diorum her insan yalan soyler
ben yalan söylemeyi bile beceremezken erkekler yalanlarla roman yaziyorlar
Bayanların yalan üstüne mastır yaptıgını düsünüyoruum :D
bayan degil kadin
@serobistan06 bayan daha hoş geliyor kulağa o yüzden bayan her zaman öncelikli olması lazım
@serobistan06 İşte yukarıda sordugunuz sorunun kısa özeti sensin :D Bayanlar neden bu kadar herşeye takarlar? Bayan değilmiş kadınmış? Bana göre bayan kelimesi kadın kelimesinden daha güzel , kibar geliyor o yüzden söylüyorum.. Anladınız mı?
cehenneme git sigir seni
Bayanlar çiçektir cümlesinin özeti bu arkadaşdır.. Çiçekteki böcek :D Herneyse seni kendinle bırakıyorumm bayannnnnnn
Bunu anlamak zor çünkü kızlara sorsan erkekler der erkeklere sorsan kızlar derler o yüzden bu konu tartışmasız karakter meselesidir çözülmesi imkansızdır.
bu konuda kadar zlara yaklaşamayız... cem yılmaz zaten özetledi bir ara yotube dan izleyelim.
Kızların çoğunluğu erkekler, erkeklerin çoğunluğu kızlar demiş. İki tarafda birbirini suçluyor 😁
bu oylama sitedeki erkeklerin ne kadar çok olduğunu gösteriyor
Bu şunu gösteriyor, Erkekler daha iyi yalan söylüyor, kızlar farkedenw kadar...
Erkeklerin yalan söylemeye ihtiyacı yok ki her istediğini yapıyorlar. Kızlara her şey yasak
Kızlar Daha çok yakalanıyor yalan konusunda ama erkekler çok iyi gizliyor hatasız görünüyorlar
kizlarin soyledigi tek yalan hazirim askim bes dakikaya cikiyorumdur erkekleri say say bitmez 😈
kizlar melek değil mi
evett 😇😇😇
Doğruuuuu :)
cem yılmazın dediği gibi
bir mekanizmayı 3 yaşından beri kullanla 28 yıl sonra kullanan aynımı
tabiki kadınlar
Kişilik tamamen kızı erkeği yok yalan söylemenin bence yalan soylemekte kişilik yoksunu birisi söyler
benimde ilk aklıma bu geldi :D
@ganjmaila kaçmaz 😄😄
:D :D bu bir şey anlatmıştır belkide
Erkeklerde söyler kadın larda erkek lerdende tanıdım kadın lardan da yalancı kişilik meselesi kadını erkeği yok kadın larda söyler yalan erkek lerde
Erkekler yalan konusunda tecrübesiz kalıyor yalanı ortaya çıkınca hemen salıyorlar kendilerini öyle kızlar gördüm ki yalanı ortaya çıksa bile başka bir yalanla hop kamufle ediyor
Bunun erkeği kızı yok hepsi söyler. Yalan söylemeyen insan yoktur.
yalan söyleyen insan değildir iftiraya kul hakkına giriyor başlı başına 3 günah triple günah
Söyleyemeyiz ki :(
https://www.youtube.com/watch?v=gUZi6dAQ314&t=3sHer iki tarfat ayalansöyler ama biz erkeklerin yalan söyleme donanımı yeterli olmadığı için yakalanırız. Kızların yalan söyleme donanımı iyi olduğundan yakalanmazlar. O sebeple erkek ler daha çok yalansöylüyormuş gibi görünür.
duruma göre değişir. her iki varlıkta yalan söyleyebilir. karakter ve kişilik meselesi. aslında burda devreye aşk , korku ve saygı girer. bunlar yalanın başlangıcıdır. sevmiyorsa ya da korkuyorsa yalan söyleyebilinir şartlara bağlı olarak.
Bence kızlar daha çok yalan söyler. Çünkü erkekler düz bayanlar kıvrak zekalidir bayanlar bir şekilde kivirabilir iken erkekler genelde daha düz cevap verirler. bu yüzden de genelde kızlar daha çok yalan soyler (BENCE)
en basiti anne mervelerde ders çalışmaya gidiyorum 😁 tabikide kızlar..
yalan söylemek karaktere bağlı ama.. kızlar şüphesiz biraz daha cilve ve zekasını kullanarak oyalayabiliyor
Bence erkekler daha çok yalan söylüyor ama yine sebebi bayanlar...
İki tarafta söyler ama erkekler daha büyük can yakıcı yalanlar söyler
Karakter meselesi bence. Genelleme yapmak doğru olmaz.
Ben her iki secenegede karşıyım yalan her insanda vardır kimisi pembe yalanlar kimisi kara yalanlar sen doğru ol eğri belasını bulur