Birçok arkadaşınız çocuğunu yaptı, evini aldı, arabasını değiştirmek konusunda tur bindiriyor..İnsanın kendi kendini takdir edebilmesi de çok önemli... Hayata dair isteklerini gerçekleşmesini beklemek büyük sabır ister.. Etrafınızdaki herşey ama herşey hızla değişirken sizin hayatınızda hiçbir şeyin değişmemesi size acı verir.. Hayallerinizi sürekli erteliyor musunuz? #Meczup
Yaşıtlarınız neler yaptı siz hala olduğunuz yerde sayıyor musunuz? Hayatınızın nereye gittiği yönünde en ufak bir fikriniz var mı?
Önce okuduğum sınıfta ki kişilere bakayım... Beş erkek gelecekte güzel "fıstık" diye tanımlayacağı biri ile olmak için inek gibi çalışıyor... Üç erkek cinsellik konusunda doktorluk okuyor... Yedi erkeğin hayalleri yok sadece ailesi için okuyorlar... İki erkek yaşıma göre gördüğüm en iyi yorumcularda ikisi var... Kültür, fizik, kimya, biyoloji, evren, tarih... Allah ne verdiyse...
Kızlara gelelim; Biri tam kendine göre bir sevgili buldu... İki tanesi erkekleri kullanmakta üstüne yok... Bir tanesi güzel felsefik konuşur... Üç kız var grup kurdular kendi aralarında müzik onlardan soruluyor... Gerisi hepsi vur kaç taktiği... Hayatı voleybol ve sevgili gözüyle görüyorlar...
Ben tartışılır... Sevgili adayı var... Güzel bir ilişkimiz var. Kariyer peşinde koşmuyorum... Bir kaç tane hayalım var sadece Türkiye şartların 4 yıl daha okumam gerek...
hep yerimde sayıyorum yaşıtlarımın bazısı evlendi bazısı nişanlandı benimse hiç bişeyim yok ne bir kız nede bir dost anca işe ordan eve gidip gelyom işte tek yaptım bir ev aldım onun kıredisini ödüyom evlenmekten ümidi kestim 23 yaşındayım şimdiye kadar olmayan şey bundan sonra olmaz hayallerim arasında evlilik yok
Annem çok söyler bu sözü bana... "Senin yaşıtlarının bulunduğu konuma bak, bir de senin bulunduğun konuma bak. Herkes, herşey değişiyor... sen ise olduğun yerde sayıyorsun" diye söylenir durur...
Hayallerimi ertelemiyorum aslında. Sadece hayallerimi gerçekleştirebileceğime dair umudum kaybettim. Bu yüzden hep olduğum yerde sayacağım sanırım.
Ha ha ha kuzu bana mı sordun şimdi bunu yaaaaa :-) yaşıtlarım 3. Doğurdu , hem kariyer hem çocuk yaptı. ben istikrarı bozmadım hep aynı yerdeyim ;-) <3
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.
28 yaşındayım 0 dan ibaretim 28 senem boşa geçti hep aynı kaldım hiçbir şey başaramadım kazanamadım yapamadım yaşayamadım hiç işim olmadı para kazanamadım gezemedim hayattan haberim yok ölü gibiyim okumadım mesleğim yok malım mülküm yok telefonum bile yok arkadaşım yok sevgilim bile olmadı yaşıtlarım hep evlendi hayatını kurdu bense evde çürüyorum
Arkadaslarimin çoğu evlendi çoluk çocuk sahibi is güç sahibi bende birşey yok yok üzülüyorum uzulsem ne fayda diyorum sonra Allah belki ilerde nasiplerin en mukemmelini nasip eder belli olmaz
geçen 14 yaşıma kadar yazmışa. kadar yazmış olduğum günlüğümü buldum. okudum hepsini ve anladim ki ben yillarca ayni şeyleri yapmişim. Şimdi 18 yaşındayım ve insanin hayatında bir grap hareketlilik olmazmi. benim olmuyor işte.
Hayat herkese aynı anda herşeyi vermez ister olumlu ister olumsuz. Bugün iyi gördüklerin yarın düşebilir bugün kötü gördüklerin yarın havalara uçabilir...
Evlendiler çocukları oldu ayrıldılar yane kardayım maddi manevi benim kaybettiklerimi onlar hayalini bile kurmamışlardır bence maddi olarak benden çoğu üstün tecrübe olarak tur bildiririm
23 yaşındayım ruh hastasıyım evde yatıyorum ve 3. üniversiteme başlamak için Eylül ayını bekliyorum. Yazın da iş bulursam vakit geçirmek tecrübe ve para kazanmak için; iyi olacak. Şu anlık durum bu...
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yaşıtlarınız neler yaptı siz hala olduğunuz yerde sayıyor musunuz? Hayatınızın nereye gittiği yönünde en ufak bir fikriniz var mı?
En İyi Cevaplar