Annem hiç bakmıyor kendine, fikri olan var mı bu konuda?

annene giyimine dikkat etmesini söylemektense, sosyal aktivitelere katılmaya teşvik edin. ne bileyim, amatör korolara dahil olsun mesela. çevresindeki derli toplu insanları gördükçe kendi tarzından rahatsız olup düzelmek isteyecektir.
annenin esas sorunu pasaklılık değil hafif şiddette bir bunalım bence, düzelme sağlamak için doğru noktaya bakmanız gerektiğini düşünüyorum açıkçası.
teşekkür ederim ama çocukluğumdan beri aynı .. evet bu fikir güzel deniyeceğim saolasın
benim annem de aynen o şekildeydi, o yüzden bu kadar net bir cevap yazdım inan. ama yaklaşık 10 yıldır çeşitli korolara gidiyor ve hayatında o kadar çok şey değişti ki... o dalgalı bulutlu depresif hali de gitti, bakımsızlığı da. sosyalleşmek çok önemli, hele de gününün çoğunu evde geçiren kadınlar için.
anladım teşekkür ederim çok . ama annem korolara katılmz ona başka bir aktivite bulmam gerek bi kurs yada iş gibi çalışmak istiyor çünkü
komik olan nedir acaba?
@hades, gülmesene len, herkes bilmiyor olayın arka planını senin gibi:) canım dediğim gibi koro sadece bir örnek, babanla oturup düşünün, gerçekten reddedemeyeceği bir şey bulmaya çalışın. işe giremiyorsa meslek kurslarına gitsin en azından, ama belli ki bu hayatta bir meşgaleye ihtiyacı var.
yani bende onu diyorum teşekkür ederim tekrardan saolasın
pekkomik'in dediği gibi onu sosyal yapmak dışında pek bişey gelmez elinizden çünkü konuşmalarınız işe yaramamış. etrafında güzel bakımlı kadınlar gördükçe kadın doğası gereği onlardan kötü gözükmek istemez. ama gideceği yerin bakımlı kadınların gittiği bir yer olması lazım yoksa ev kıyafetiyle gelen makyajsız özensiz kadınların bir etkisi olmaz
evet canım öyler düşünüyorum bende
Üzüldüm valla Rabbim Yardımcın olsun, elden birşey gelmez bu duruma, Sanırım annende ayrıldıktan sonra mutluluk aramış tabi yanliş adreste bulmuş bunu
saolasın allah razı olsun napcam bilmiyom
27 yaşında ipsiz sapsızın teki 44 yaşında bi kadına üstelik mirasları olan bi kadına aşıkmış pehh
allan almış anneni kimin için bakacak bundan sonra.
hah geldi cevap işte evlenince bakılmıyomu kendine nasıl bi zihniyet seninki
en azından makyaj yapmaz. sen ne anlamda bakımdan söz ediyorsun anlamadım . senin söylediğine göre sen kendin gibi olmasını yani güzel giyinmesini, cilt bakımı yapmasını, saçlarını değişik renklere boyatmasını istiyorsun . beşkide sen anasına bak kızını al sözünden etkilendin. yanlış anlama annem bakımsız olunca benide beğenmezzler diye düşünüyorsan eğer seni beğenen her halinle beğensin.
hayır benim demek istediğim en azından gün aşırı duş alsın sabah kalkınca saçını tarasın dışarı çıktığında düzgün giyinsin arada bi olsa kuaföre gitsin kendim için değil annem için istiyorum beni doğuran büyüten insandan annemden utanamam asla
rica ederim sorun değil
Görüş
11Görüş
Annemin massallahi var kremlerimi falan hep kullanir. Yeni bi yuz yikama veya maske alsam. Bu ne için kiz der :D Sonra bi bakarim yuzune maskeyi yapmius bile benden once:) Bence anneni al ve alisverise çik. Eger çalisiyorsan butçende iyiyse ona hediyeler al. Ben ogrenci oldugum için babamdan alirim genelde anneme birseyler almak için. Benim annem tam bi taki meraklisi. Kisacasi annenle beraber çikin bak bu nekdr guzel falan dene bi de.
Benimkide öyle aynı seninki gibi 😂
bence psikolojik bunalım içinde olabilir yardım almasını sağlamalısın.
kabul etmiyor sorun burda kolundan tutup zorla götüremem ya
valla saolasın allah razı olsun senden =(
annen sonuçta ve aklı yerınde bırı degılmı?kendını kullandırtmasın yada kendıne baksın senın dıceklerın ona ıslemeyecektır
malesef doğduğu günden beri hep ezilmiş ve ezik yetişmiş hala daha ailesi ezmeye çalışıyor bi tane çakalın peşinden kapılıp gidiyor işte
bırak hocam kime
giyinecek
kocasına giyinmiyorsa
elleme iştediği gibi
kalsın
belki geçmişte
yaşadığı bir kızgınlığı
vardır..
öyle yaşasın
iyide üstü başı pasaklı dolaşsın istemiyorum dışarıda annem sonuçta ama anlatamıyorum işte
senin sorununda annenden utanman
kadını özgür bırak
kendi bildiği gibi yaşasın
senin bildiğin gbi değil
millet bak bunun annesi çok pasaklıymış demiyor
anca dışarda seni konuşur
mütavazi bir hayatı var dersin kendine
ve böyle kabullen
asla asla beni dünyaya getiren annemden babamdan asla utanmam ben öyle biri değilim sadece birileri desin diye değil annemi öyle görünce üzülüyorum ve bişi yapamıyorum
anneye ilgi en güzelidir
44 yaşından sonra giyinsinde ne yapsın. kadıncazı rahat bırak :)))
ağzını topla ne olursa olsun o benim annem ...
nasıl olsa evliyim diyo beni bu saatten sonra kim ister kim alır düşüncesiyle hareket ediyor sanırım :D
umarım bu cvbımı yanlış anlamazsınız ama bi genelleme yaptığımızda türk kadını 30unu geçince kendine bakmıyor yani gayet doğal diyebilirim...
Babani yonlendir anani bosasin , sende babana bakimli birini bul evlendir. Hayirli evlat olarak cennete gir amin
pasaklı demeni yakıştıramadım
pasaklı kelimesi hakaret değil bişi değil olanı özet sadece o kdar
Depresif modda olabilir.
fazla üstüne gitme psikolojik olabilir
ama ben kendimi bildim bileli böyle hepmi psikolojik?
hep evde değil zaten çıkıyor ama hep aynı şeyi giyiyor eşofmana taktı bi tane bide üstüne taa fii tarihinden kalma bi ceket olmasa kıyafeti bişi demicem
buna kzı olarak sen yardım etcen
Bence mutsuz olduğu için böyledir.
Rahat bırak kadını
Değişmez.
Annen mutlu mu?
Benimki bakıyor baya
En İyi Görüşler