Annesiyle konusmayan var mi?

Anneler kutsaldir yerini kimse dolduramaz evet... Bunu asla tartismam zaten.. Annemi cok seviyorum.. Annem babam 6 yil önce bosandilar. Birbirleriyle konusmazlar asla ve annem özellikle babamdan feci nefret ediyo... Babamla görüsmemi daha dogrusu samimi olmami istemiyo.. Ben de buna katlanmam. Tabi ki de görüsüyorum... Neyse olay su ki cok sacma bir konu yüzünden bir hafta önce tartistik. Ben ayri evdeyim üni dolayisiyla. Babam bir hesap acti parani biriktir dedi. Iyi günün kötü günü de var el birligiyle birseyler yapalim dedi. Annem de aynisini söyledi fakat ben babamla biriktirmeyi tercih ettim. Babama güvendigim icin: annemi sevmiyen bir kiz, parayi annesine tercih eden biri ilan edildim. Bugün konu büyümesin annemin yanina gidim dedim atladim geldim. Yüzüme bile bakmadi. "Yarin evimi temizleyeceksin!" Gibi sacma sapan cümleler kurdu. Tartisma o kadar büyüdü ki en son " sen beni mutsuz ediyosun 6-7 ay gelme" dedi. Simdi bir anlik kizginlik diyeceksiniz. Ama 6 yildir devam eden seyler bunlar. Ve bunlari söylerken bizi dolandiran dayim da telefondaydi. "Evime gelme" dedigini duydu. Sizce ne yapmali? Cok asiri özleyecegime eminim.. Ama bana öyle bir bakti ki... Birdaha dönemem... Var mi ailesiyle görüsmeyen aranizda?
Annesiyle konusmayan var mi?