Merhabalar, adım Hakan,
Önceki karakterim;
->Dünyanın her yerinde her şeyi yapmak isteyen ama dünyadan aşırı korkan
->Aşırı çekingen, (Bir iş yerinde çalışmaktan dahi çekiniyorum, iş aramaya dahi çekinen bir insan hayal edin, veya dahada beteri yolda yürürken bile çekine çekine yürüyen insan)
->Olabilecek her türlü olaydan aşırı etkilenen ve çok takıntı yapan, çok fazla düşünen biriydim.
->Bir kız arkadaşım dahi olmamıştı , o kadar çekingendimki
->Çok sessiz sakin biriydim
Sonraki karakterim;
->Bir çok ülkeyi gezdim, bazen çalışma iznim olmamasına rağmen part time falan çalıştım (özellikle amerika, hindistanda pek sıkıntı çekmedim, pek sorgulayan yoktu :D)
->Bazen meydanın ortasında durup bazı özel hareketlerimi gösteriyorum insanlara, insanlar makinelere sarılıyor tabi xD
->Kız arkadaş konusunda biraz olaylar farklı gidiyor, sadece 1 i olsun ister tabikide insan ama olay biraz bende patlak verdi siz anladınız xD
->Hala çok takıntılıyım hala çok düşünen biriyim , ama bunu başarılar ve tüm dünyada her şeyi yapabilmek için kullanıyorum. Özetle yeteneklerimin farkındayım. Özel biri değilim. Bir çok insan toplumun baskılarıyla yeteneklerini gizliyorlar. Heba oluyor.
Psikolog desteğimle, kendi benliğimi buldum. Aslında psikoloğum ben bir şey yapmadım ben senin içindeki gizlenmiş karakteri ortaya çıkarmana yardım ettim sadece dedi, (alçak gönüllülük yapıyor xd)
(Not : Hesap arkime ait , gizli paylaş diyor , açık profilimden paylaşma soruyu diye inat etti ne olacaksa :D )
->Asla toplumun size yarattığı baskılara mecbur olmayın. İstediğiniz her şeyi yapın. Özgür olun
İyi bir karakterin yok!
Ummadık Taş Baş Yarar! (Arki bunu ekle diye tutturdu :D)
İyi bir karakterin var!
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat