Genelde herkes karşılaşmıştır. Yıl boyu selamı sabahı yoktur, vize haftası ''kanka naber'' mesajı... Bu yüzsüz arkadaşlara örnek. İki yüzlüye en popüler örnek ise, sana farklı başkasına farklı konuşan kişi verilebilir. Sizce hangisi daha kötüdür?
Yüzsüz daha kötüdür. İki yüzlüye can kurban, bazıları çok başlı ejderha...
İki yüzlü daha kötüdür. Profesor Quirrell ile Voldemort gibi. Aman evlerden ırak...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Küncel
Güncellemeler
+1 yıl
Küncel.
Bir insanın iki yüzlü olması mı daha kötüdür, yoksa yüzsüz olması mı?
İki yüzlü insan aldatmaya ve yalana daha çok meyillidir. güvenemezsin. inanamazsın. samimi değildir. samimi gibi davranabilir. fikirleri ve sevgisi değişkendir. iki yüzlü insanlardan uzak durmak gerek. yüzsüzlük olayında en azından karşı taraf açıktır. belli eder kendini ve ona nasıl davranacağın senin elindedir. insanlar zaman zaman çeşitli konularda isteyerek ya da istemeyerek yüzsüzleşebilir ama iki yüzlü olmak kadar kötü olmasa gerek.
Yüzsüz olmak , Hatun sana söyleyeyim, Direkt İnsanı, görür Dersin ki bu karaktersiz, Bundan uzak durmalıyım. Hemenn, Kendini Korursun ona karşı... Lakin! Begüm, En korktuğum İnsan tipidir, İki Yüzlü İnsanlar. Bana Gülüp, Arkamdan benimle ilgili Aleyhi laf söyleyenin , Bırak Yüzsüzlüğü, Şeref ve Nmausu Yoktur gözümde... Bir Kelime Kullanırıdm, Sana saygımdan Kelimeyi söylemiyorum
iki yüzlü kişi zaten yüzsüzdür verdiğin yüzsüz örneğinde önceden selam verip işi olunca selam verde gördüğümüz üzere önceden başka sonradan başka olanı görüyoruz yani burada önce iki yüzlü oluyor daha sonra yüzsüz olarak karşına çıkıyor örnek çelişkili çünkü ikiside bu örneğin içinde var. Kısacası ikiside kötü ne yazık ki etrafım bunlarla dolu
kötünün iyisi olur mu kardeşim, yüzsüzü de iki yüzlüyü de insandan saymam ben.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İki yüzlü olması daha kötü. Yüzsüz hiç olmazsa nasıl biri olduğunu belli ediyor diğeri ise Şeytan gibi işine geldiğinde belli eder işini gelmediğinde melek gibi gözükür. Bu yüzden yüzsüz daha iyi.
En İyi Cevaplar