özgüveni olmayan insanın suratı da çöküyor. 2 metre saçı olsa fayda etmez. özgüven olunca dış görünüşe hatta yüz yapısına bile etki ediyor. burada asıl mesele saçın değil kendine güvenin eksikliği. yakışmıyor diye düşünen olabilir, şimdi jason reis bu triplere girseydi almanyada bir tornacı olsaydı içindeki karizmayı kimse göremeyecekti. o duyguyu çıkarınca iş halloluyor. bir ara evde traş ettirirken 3 numara yerine yanlışlıkla (?) kazıttı arkadaş ordan biliyorum :D
yazın sürekli ustura takılıyorum hiç sıkıntıda yasamıyorum üstüne o kadarda rahat oluyor ki :) Kışın kalan saçlarımı bırakıyorum gayette barışırığım saçım yok diye beğenmeyecekse beğenmesin zaten beni kimse sıkıntı yok :) Sonunda bir beğenen cıkıyo elbette :))
bak kardeşim bunu androgetik alopesi yani ailevi genetik saç dökülmesi yaşayan bir bayan olarak ben söyleyim sana. kellik yaşamak insanın öz güvenini öyle böyle değil yüzde yüz düşürüyor. sen yaşamıyorsan bunu anlayamazsın. bir kınada düğünde saçlarını yapamamanın acısını, arkadaş ortamında saçı gür ve güzel birini gördüğünde hele ki alay konusu olduğunda o anki mahçup olma durumunu ve yerin dibine nasıl girilirmiş onu yaşamadıysan bilemezsn. bak yine depreşti yaram.
Doğaldır. Ama hepsi de yaşamaz. Bunu eksiklik olarak görebilir ki biraz öyle, bu da kendisini kötü hissetmesine sebep olur zaten. Kendine de güvenmez. Ama bu derece de takmamak gerekir.
Aslına bakarsan, gençken çok gür ve güzel saçlara sahip olan insanlar, kelleşince bu durumu sorun hale getiriyor. Çevre ve görünüşlerindeki değişim rahatsız ediyordur. En baştan kel olsalardı, özgüven sorunu yaşayacaklarını düşünmüyorum. 😏
Ya soyle diyim bizim ailede irsi benimde cogu dokuldu ama cok da seyimde bile degil olenle olunmez saclar dokuluyor diye yasini mi tutacam dokulme durduktan sonra ektirecem zaten bide akilli basta sac kalmazmis. Isin kotu yani da bu is genelde testesteron fazlaligindan oluyor o yuzden abazalik da yok degil
Şahsen amcamın oğlu var 24 yaşında falan. Kafasında saç kalmadı ama mükemmel bir sakal bırakıyor ve kafasında mükemmel oturuyor. Bence saçsız hâli daha yakışıklı 👍 kişiden kişiye değişir.
Evet düşürür sürekli takıntı haline gelir biliyorsunuzki günümüz genç bay bayanlar saca cok önem verirler bayanlar bakım baylar jöle fön yapmadımı dışarı cıkmaz
Kellik seçim değildir asla ve bu yüzden bunu en karızma hale getıren erkekler var erkeklerimiz.. :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiden kişiye değişir. Benim kocamın da yanlarda saçlar yok yanların olan kısmını kısalttırıp ortayı uzatıyor bir de orayı hijuş yuvası gibi yapıyor çok çirkin oluyor
Saçım çok ve gür olmasına rağmen jilete vurdum. Görüntüm bozulmadı hatta farklı yakıştı 😂 Zaten ilerde dökülür de kel olursam dert etmem çünkü çok yakışıklıyım. 😎
Kompleks haline getirirsen düşürür evet. Ama takmayan ve yakıştıgını düşünen biri için farketmez. Sonuc olarak el ayak değil bu altı üstü saç. Bu kadar abartmamak gerek☺
En İyi Cevaplar