Hemen hemen herkes üzülmüştür başka insanlar için. Genelde üzülünce hayatımızı negatif etkiler diye düşünürüz. Bence insan hata yapa yapa gerçekleri öğrenir sözü gibi. Üzülen de üzüle üzüle birseylerin farkına varır.
Peki sizi üzen insanlar hayatınızı negatif mi yoksa pozitif mi etkilediler?
Pozitif
Negatif
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizi üzen insanlar hayatınıza negatif mi yoksa pozitif mi etkilediler?
Gerçekten çok kırıldığım şeyler oldu. Ancak beni üzen insanlara teşekkür etmeliyim. Onlar sayesinde bazı şeyleri kafaya takmamayı öğrendim. Onlar sayesinde bu kadar güçlüyüm!
Bir sarki vardi herkes bir sey aldi goturdu benden. Kimi umutlarimi, kimi yarinlarimi... öyle yanim her giden kendi tasiyabilecegi kadar goturdu. Olumlu sayilir mi bilmiyorum. Belki sayilir ama bilmiyorum.
Negatif etkiler bazı olaylarda iyiki üzülmüşüm de gerçekleri görmüşüm dediğim zamanlarım da oldu hiç yaşamasaydım hiç üzülmeseydim dediğim zamanlarda...
genellikle pozitif cunku kotuyu ve uzulmeyi gorup anlamam benim iyiyi ve sevinmeyi anlamama sebep oldu. karakterime ve insanlari anlamama sebep oldu diyebilirim
Kimse beni uzmedi daha doğrusu uzemez cunku ben kimseye benim hayatima icinee girip beni uzmesine izin vermem/vermedim. Gerek yok buna :) akilli olmak. lazim..
En İyi Cevaplar