Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Benim hayatımda bir kız vardı oda dediğim gibi tek bir kız kimsesi yok o yüzden kuzenlerime sordu rahmetli babaannem ölü evinden korkarım dediler beni attılar ortaya ben gittim sessizdim ben ses çıkarmıyordum sonra zaten 2010da Allah da istemiyor arkadaş olmamızı zaten ilk evet öyle böyle yaptı sonra şok yaşattı sonra benden yardım istedi falan ayrıldılar ben bişey gördüm ortak hesapı bıraktım ağlayarak resimleri sildim oda köy resimleri ikinci telefonla onun telefonu yok o zaman galiba benim telefonumla çekildik sonra düğünde bir fotoğraf o zaman onun saçları uzun benim kısa kolumu omzuna dolamışım galiba sanki bunları sildim sonra 2013de mesaj attı başka biri için süprizim var dedi falan ben istemedim trip attı sonra ben resmi gördüm hesap sordum kaale almadı sonra çocuk onu terketti sonra yine o şok yaşatan insanla oldu ben hatırlıyorum 2013 çünkü neden o zaman benim telefonum o acıdan bozuldu yapılamaz dediler zaten içine etmişlerdi onun bile farkında değildim ben o zaman şahit oldum ama bişey demedim çünkü söz verdim kendime asla karışmıcam onun için ağlamıcam sonra tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş yani kız az daha başıma daha kötü şeyler getirebilirdi Allah korudu çünkü tehdit edildim arkadaşım yüzünden yani kız doğru biri değildi ama hayatımda dersdir almanlara benzeyen kız