Hayatıma insan yerine hayvan alsaydım daha iyi olurdu hiç olmazsa hayvan olduğunu bilirdim zarar gelmeyeceği bilirdim, lakin hayatıma aldığım bir çok kişi çıkarcı kolpa insanlar oldu bunlarla uğraşmakla kendime gelemedim daha.
Ben de pek hayatıma insan almayı sevmiyorum. Kadrolu birkaç kişi var yetiyor onlar bana. Birini hayatıma dahil edeceksem de bu uzun süre alır. İyi çıkar yani.
Şimdiye kadar hayatıma aldığım insanlardan bir kaç çürük harici hiç pişman olmadım. Belki güvensizliğimden dolayı belki de tecrübelerimden dolayı bilmiyorum ama hiç dost kazığı denilen şeyden de yemedim.
Bahtsızlık mı desem, cahillik mi desem arkadaşım hepsi mi kötü çıkar ya? Bir tanesi iyi olmaz mı? Yok efendim, iyileri hep başkalarına uçuyor benim hayatıma girenler çöp.
Aman diyim dikkatli ol. Özellikle alış diyorum çünkü böyle durumlarda zarar görme ihtimalin var korku anında ne yapacağın belli değil Allah korusun Merve
Ben seni ciddiye alıyorum o yüzden alışmanı istiyorum zaten. Ben işin sevgi boyunta değilim. Sevme dokunma ama korkma. Dediğim gibi korku anında dikkatin olmayacak sana zarar gelme ihtimalin çok.
Kolay kolay hayatıma giremezler insanlar. O yüzden girebilmişse muhakkak iyidir İlla yanıldığım da oluyor ama bunu farketmem uzun sürmüyor çünkü insan psikolojisini ve davranış biçiminden karakter analinizini iyi yaparım
Hayatıma aldığım İnsanların her zaman mesafesi vardır.. sosyal mesafeyi hayatımın her alanında yıllardır uyguluyorum bana ne kadar yakın durucakları ise , onların karakterine bağlı