Mavı en sevdiğim ve bana huzur veren renk yeşilide severim ama 🤗🤗
17 Yorumla- +1 yıl
Kıpır kıpır olmayı ama aynı zamanda huzuru seversin. Sana huzur veren neyse onun peşinden koşarsın. Düşünceli bir yapın var, hassasın. Sana önerim, bolca gül
- +1 yıl
Sadece böyle hissettim. Seni mutlu ettiysem, ne mutlu bana 🤗
- +1 yıl
Kitap, dergim yok bu konu hakkında. Sadece içimde olan hisler 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Lacivert.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne karamsar Ne de kararlı bir yapın var. İçten içe üzülen birisin ama kimsenin görmesini de istemiyorsun. Aslında hassassın ama bunu da örtüyorsun. Sana önerim, bazen bu iyi gelir ama kendini diğerlerine açıkça göstermelisin.
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Heh bir bu eksikti :/
Siyah beyaz :/13 Yorumla- +1 yıl
Hem çok sakin hemde çok karamsarsın. İnsanlarla ne çok konuşur ne de az. İçini açmayı pek sevmezsin ama aslında neşe dolusun
- +1 yıl
Üzgünüm 🙏🏻
Morcivert, şaka şaka beyaz olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Olduğun gibi görünen ve hayatı dozunda, yerinde yaşayan, en önemlisi de değerlerine saygılı, değişikliğe ayak uydurabilen birisin
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙏🏻 Sadece hissettiklerimi ilettim. Demek ki herkes bana inanmış ve tüm enerjilerini göndermiş
+1 yıliki tane var yalnız Siyah Beyaz :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hem çok saf hemde çok uyanıksın. Bende anlamadım nasıl ikisini dengeliyorsun. Ama dürüstlük ve kabiliyet senden sorulur diyebilirim. Sana önerim, böyle devam
- +1 yıl
Doğru bildin vallahi helal olsun :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
peki o zaman beyaz desem mesela :D
13 Yorumla- +1 yıl
Olduğun gibi görünen, gizli, saklı işleri olmayan, kendi halinde gibi görünen ama içinde fırtınalar kopan bir kişiliğin var. Anlaşılan iyi bir oyuncusun
- +1 yıl
Kendini üzgünken mutlu göstermek mesela
kirmizi favorim degil ama bunu yazasim geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Demek ki için aslında sakin olma taraftarı. Seni üzeni üzen ve seveni seven bir yapın var. Rahatına düşkünsün. İnsanlara duygularını açıkça belli edersin. Sana önerim, bazen de dingin olman
+1 yılHerhangi bir renk mi yoksa en sevdiğim renk mi
14 Yorumla- +1 yıl
İstediğini seç
- +1 yıl
İçimden mor demek geldi hem en sevdiğim renk de olabilir mor ve turuncu demek istiyorum
- +1 yıl
İnsanlara karşı nötr gibi görünürsün. Belki de bu seni, onların gözünde ulaşılmaz gösteriyor ama aslında için kıpır kıpır. Durmak istemeyen bir kalbin var. Dışarıdan öyle sakin görünüyorsun ki, çoğu zaman insanlar, onlardan nefret ettiğini düşünüyor. Onlara olan samimiliğini göstermeye ne dersin?
- +1 yıl
Samimiyim zaten
yakut kırmızı arabamın rengı :)
17 Yorumla- +1 yıl
İçin kıpır kıpır. Sosyal birisin ama olabildiğince de olgun ve sakin birisin. İnsanlar ne demiş, umrunda olmaz çoğu zaman.( Cidden bazen bu iyi) Kendini seversin ama birilerini de incitmekten oldukça korkarsın. Sevgilin varsa eğer, onu el üstünde tutarsın, kıymetini bilirsin. Sana önerim, hayatında eksiklerini görmezden gelme ve onlara ulaşmayı dene.
- +1 yıl
Cidden, kendi hissettiklerimi yazdım sadece 🙏🏻
- +1 yıl
Eğer beğendiysen, ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Memnum kalmana sevindim
Turuncu 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğu duygunu davranışlarına yansıtamayan, sadelikle alakası dahi olmayan, konuşkan, canlı bir yapın var. Doğaya düşkünsün, hayvanları seversin. Sana önerim, hep böyle pozitif ol
+1 yılKırmızı
11 Yorumla- +1 yıl
En kendini saklayan ama aslında sosyal görünen renk sanırım. Dürüst olmayı sever. Ayrıca insanlar tarafından övülmek de bir o kadar hoşuna gider. Başarılarının takdiri olmazsa, bir kaplan misali saldırganlaşırsın. Sana önerim, kendini dinginleştirmen
+1 yılmavi.. masmaviii
13 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın tüm enerjiliği sanırım sende mevcut. İnsanlarda şıp diye anladığın ruh halleri var. Destek olmayı, sevilmeyi, sevmeyi ama arada da üzülmeyi bilmiyorsun. Kendini hep, mutlu görünmek zorunda gibi hissediyorsun. Sana önerim, bırak biraz da üzgün görün ve ilgi gör
- +1 yıl
1 dogru, 2 dogru ,3 tamamen ters! 4 kısmen ,5 neysem oyle davranırım zaten:)
- +1 yıl
Ne yazık bana o zaman 😂
+1 yılMor. ama koyu olan😮
15 Yorumla- +1 yıl
Morun her tonu, sadelik, yumuşak yüreklilikle alakalı sanırım. Ruhunu, herkese açarsın. Onlara destek olur ve kendini de geride tutarsın. Sana önerim, böyle harap olma, kendine de zaman ayır
- +1 yıl
bunlar kendi dusuncelerin mi😮 cidden cok dogru
- +1 yıl
Evet 😂 Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Pikachu bunu sevdi😊😃:))😌
- +1 yıl
Bende memnun olmanı sevdim 🤗
fuşya
13 Yorumla- +1 yıl
Ne pembe, ne mor. Gayet hareketli, dur durak bilmeyen bir enerjin var veya böyle enerjik olmak istiyorsun. Eğer bu rengi hayatının her alanında kullanırsan, gayet iyi olacaksın. Sana önerim, dünyanın her zevkini böyle doyasıya yaşamaya devam
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Mavi
11 Yorumla- +1 yıl
Sıcakkanlı, konuşkan, atılgan, ama tezcanlı birisin
Mavi.
13 Yorumla- +1 yıl
İçini insanlara açmaktansa, yalnız kaldığında kendine bağırmayı tercih edersin. Ama insanlara motive vermeye de bayılırsın. Dürüst, eğlenceli, kıpır kıpırsın
- +1 yıl
Rica ederim 🐼
+1 yılKirmizi
15 Yorumla- +1 yıl
Kıpır kıpır, durdurması imkansız enerjili, sadık, güvenilir ve aksine iyi bir dinleyicisin
- +1 yıl
Akrebim ozelliklerimi anlattın
- +1 yıl
Cidden mi? Umarım memnun kaldın 🙏🏻
- +1 yıl
Evet ciddi
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılmavi
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanlarla iletişimi seven, korkusuz, ilgi görmek isteyen birisin
- +1 yıl
çok güzel
Mavi 👍
11 Yorumla- +1 yıl
Sana huzur vereni sende seversin, üzeni sende üzersin. Dürüst, samimi, kendini seven bir yapın var. Özgüvenin gayet yerinde. Sana önerim, kendin üzüldüğünde de herkese dürüstçe söyle
+1 yılmavi
13 Yorumla- +1 yıl
Göreceli bir kavram olsa da zevklerin gayet yerindedir. Değişikliğe açık, sıradışı bir tarzın var. Saçlarını renkten renge sokabilirsin. Sana önerim, herkese yay bu enerjini
- +1 yıl
denerim 😉
- +1 yıl
Teşekkürler
Lacimor
123 Yorumla- +1 yıl
Anneliğe en uygun kategori sanırım. En destek olan ve gerektiğinde kendini feda eden yapı sende. Bu kadar naifken, seni sinirlendirene aşk olsun. Sana önerim, kendini de bu kadar yıpratmaman
- +1 yıl
Uznmeryem ya o bilmece sorusu vardı ya yorum yaptık beraber soru sahibi beni engellemiş bir türlü yazamadım yorumuna cevap hayır önemli değilde hırs yaptım enggelemere karşyım
- +1 yıl
Ne iyisi adam adam diyorum ama neyse kıskandı sanırım beni engelleyip benim kaldığım yerden devam etmiş aynı şekilde şizofren ya dün soru sordum seni etketleyim soruma gelirsin diye soruyu kaldırdılar 2 kere:):)
- +1 yıl
Ya dedimki leyle mecnun bu kadar engelle karşılaşmamıştır en son soruda yazdım engelemeler yüzünde hırs yaptım aşık olucam şimdi tanımadığım birine :):)
- +1 yıl
Burdan da engel yemeden gideyim ben yoksa gerçekten aşık olurum bir engeli daha kaldıramam
- +1 yıl
Soruyu soran şu an yorumunu yaptığımız soru sahibide diğeri gibi engelleyebilir ben gidiyorum ya:)
- +1 yıl
Ben neden engelleyeyim?
- +1 yıl
Canım seni kastetmedim bir önceki sorudan bahsettik biz
- +1 yıl
@sherlockHOLMES-09 yok, son yprumundakini kastetmiştim
- +1 yıl
Ha tamam okuyunca anladım :):):)
- +1 yıl
@sherlockHOLMES-09 🍄🍄🍄
- +1 yıl
O mantarlar ne kiz neyi ima ediyosun:)
- +1 yıl
Beni yanlislikla mi engellemis...
- +1 yıl
Sana mi yapmis o mantarlari cok da severim halbuki mantari :)
+1 yılgri 🌫
13 Yorumla- +1 yıl
En büyük idealin, sabit kalmak. Eskilerle yaşamak, olgun olmak ve gerektiğinde sinirli yapın olması. Sana önerim, kendini böyle kısıtlama
- +1 yıl
çok haklısın teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah.
11 Yorumla- +1 yıl
Olgun, sade, insanlara güvenmekte problemleri olan ama güvenilir ve sadık birisin
+1 yılparlak gri
15 Yorumla- +1 yıl
Sıradanlığı sevmezsin, hayatında hep beklemediğin anlarda sürprizlerle karşılaşmaya bayılırsın. İnsanları dinlemeyi de bir o kadar seversin
- +1 yıl
tam olarak beni anlattın
- +1 yıl
Kısa oldu ama 🙏🏻 Memnun kalmana sevindim
- +1 yıl
asıl ben teşekkür ederim kısa ve öz olarak beni tanımladın
- +1 yıl
Çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
+1 yılMavi
11 Yorumla- +1 yıl
Sıradanlıkmış, yalnızlıkmış, sakinlikmiş hiç senlik olmayan kavramlar bunlar. Sen sosyal, asi (arada) ve dürüst birisin. Ama kendinden bahsetmeyi sevmezsin
+1 yılmavi
11 Yorumla- +1 yıl
Enerjinin sonu var mı? Bence yok. İnsanlar seni dışardan, oldukça kendini beğenmiş görüyor fakat, aslında gerçekten canayakınsın. Sanırım senden gayet iyi dost olur. Eminim seni tanımak isteyen bir sürü insancık vardır. Sana önerim, kendinle baş başa kaldığında üzülmek yerine, insanların içinde yaşa
Lacvrrt
11 Yorumla- +1 yıl
Klasiklik sana uygun değil. Kendini belli kalıplara sokmayı tercih etmezsin. Herkese gerektiği kadar değer vermenin doğru olduğunu düşünürsün. Sana önerim, samimi olmayı da drnr
+1 yılMavi ;)
13 Yorumla- +1 yıl
Canlılığı, sevgiyi önemsiyorsun. Hayat felsefen, beni mutlu edeni bende mutlu ederim. Hayatında belli bir düzen yok. Yani her kafana eseni yapıyorsun. Tezcanlısın, birşeyden kolayca sıkılabilirsin. İnsanları ve tanınmayı önemsiyorsun. Sana önerim, herkese böyle enerji verirken, kendini de bir o kadar önemsemen
- +1 yıl
%90 doğru
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗
lacivet
13 Yorumla- +1 yıl
Seni tek üzen sanırım, ilgi görmemek. Bence ilgi görmek istiyorsan, bunu açıkça belli et. Çoğu zaman insanlar bunu anlamıyor sanırım. Bunu denmekten çekinme. Aileni önemsersin, değerlerini ve kültürünü. Sana önerim, başta dediğim gibi ilgi görmek istiyorsan, bunu belli et
- +1 yıl
Umarım açıklayıcı oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyah
13 Yorumla- +1 yıl
Asi, zeki (ama öyle değil gibi davranan) kuralcı, yalnızlığı seven (ama aslında samimi) bir kişiliğin var
Cevap sahibi+1 yılAsiyim, yalnızlığı severim ama arkadaşlarımla samimiyim. Kuralcı değilim kurallar çiğnenmek içindir
- +1 yıl
O zaman hatalarım için affola 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılMorrr
14 Yorumla- +1 yıl
Canlılığı fazlasıyla seviyorsun. İnsanlara destek olmak, dertlerini dinlemek sana göre. Motive edici bir yapın var. Ama iş kendine geldiğinde, dürüst davranamıyorsun. Mesela birini sevsen de , kendine bunu açıklayamıyorsun.
- +1 yıl
Sana önerim, kendinle konuş arada ve böyle samimi olmaya bak
Cevap sahibi+1 yılValla bildin cok tesekkurler :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılPembe söyle bakalım
13 Yorumla- +1 yıl
Konuşkan, samimi, herkese kolayca güvenen ama o kadar da hakkını arayan birisin
- +1 yıl
Beğendim , yazan ellerin dert görmesin.
- +1 yıl
Hayırlı Akşamlar
+1 yılSiyah
11 Yorumla- +1 yıl
Dünya batsa, umrunda olmayan, durgun gibi görünen ama içten içe kaynayan, dürüst bir kişiliğin var
+1 yılMavi.
13 Yorumla- +1 yıl
Enerjik ve ruhunu dimginleştirmeyi seven birisin. Ömrümde yapmadığın çılgınlık varsa da birgün yapacaksın. Kısa sürede, fazlasıyla sevgili değiştirebilirsin. Bu senin tezcanlı olmanla alakalı. Saf ve iyi niyetlisin. Sana önerim, böyle mutlu ol ol nereye kadar? Üzüldüğünde, bunu örtme ve dürüstçe yaşa
- +1 yıl
Yaptığın yorumun doğru ya da yanlışlığına yorum yapmayacağım. Ama emek verip bir şeyler yazdığın için teşekkür ederim. :) Kendim için uygun önerilerini göz önünde bulunduracağım. :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🤗
siyah
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde soğuk görünür ama aslında sıcacık birisin. Kazanılıp, kaybedilmek istenmeyen, dürüst, güvenilir birisin. Sana önerim, insanlara güven
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGri.
15 Yorumla- +1 yıl
Sadelik ve naiflik en hoşlanıyorsun. Hayatında hiçbir şey eksik olmamalı diye düşünürsün. Hiçbir şeyin yeri değişmemeli ve sabit olmalı sence. Özellikle eski dostlar için geçerli bu. Sana önerim, yeniliklere açık olmalısın
- +1 yıl
Sana mı ait bu düşünceler? :)
- +1 yıl
Evet. Hissettiğim gibi yazdım.
- +1 yıl
Hislerin gerçekten çok kuvvetli, şaşkınlıkla okudum. ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🐼 Ne iyi bana
Siyah
11 Yorumla- +1 yıl
Ne olacaksa da olmayacaksa da bunu hep düşünürsün. Kısaca hep negatif düşünürsün. Güvenilirsindir ama kimseye belli etmemeye bakarsın. Sana önerim, arada insanlarla iletişimi iyi tut
Grii
11 Yorumla- +1 yıl
Ne çok suskun ne de çok konuşkansın, sadeliği seversin ve insanlarla iletişimin pek yoktur
+1 yılbordo
16 Yorumla- +1 yıl
Sıradanlık sana göre değil. Klası seversin, asilsin. Herkesle zaman kaybetmenin doğru olduğunu düşünmezsin. Zaman kaybı dersin. Yeniliğe açıksındır ve gayet ciddisindir. Sana önerim, içindeki saf kişiliği de dışarı çıkar
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
ne için
- +1 yıl
Memnun kaldın
- +1 yıl
Hmm teşekkür ederim o zaman 😀
Siyahh
14 Yorumla- +1 yıl
Karamsarsın diyeceğim, çok basit kalacak. Ama her ne kadar soğuk görünsen de içinde bir panda yatıyor. Öyle sevimli, öyle naif bir yapın var ki. Bunu insanlara göstermeye fazlasıyla çekiniyorsun. Güvenemiyorsun. Sana önerim, herkese güven demiyorum ama onları tanımayı dene.
- +1 yıl
Ama umarım iyi olacaksın 🤗
+1 yılParlament mavisi
14 Yorumla- +1 yıl
Asil ve kendine has bir duruşun var. Yenilikleri olabildiğince denersin. Sanki dünyanın son günüymüşçesine hayatı yaşarsın. Ömrüm boyunca zihnini ve ruhunu doldurmayı seversin. Asla geçmişe takılmazsın. Sana önerim, dünyanı bu kadar renklendirirken, birileriyle de tanışmalısın
- +1 yıl
Başka birileri karanlığa boğar yalnız daha iyi 😂
- +1 yıl
Olsun, denemekten zarar gelmez
- +1 yıl
Geliyo
- Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz..
13 Yorumla- +1 yıl
Göründüğün gibisin. Ne çok samimi ne de soğuk, nötrsün. Aslında bu bazen gayet iyi oluyor. Kısaca dürüst ve güvenilir bir yapın var. Adaletsizliğe katlanamazsın. Asabi bir yapın, az da olsa var. Sana önerim, her daim böyle olmaya bak. Seni üzeni, hayatında barındırma
- +1 yıl
Aynen beni tarif ettin teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
+1 yılSu yeşili😊😊
11 Yorumla- +1 yıl
Saf, duru, olduğu gibi, hassas bir kişiliğin var. Dürüstlük senin için çok önemli. Şefkatli, merhametli bir yapın var. Çoğu zaman içine kapanırsın. Sana önerim, güvenilir olurunu göster
+1 yılLacivert
18 Yorumla- +1 yıl
Sakin ama olgun bir yapın var. Bu, insanlara gayet ilgi çekici gelir genelde. Seni tanımak zordur, ama tanıdığında da ayrılmak güçtür. Dünya yıkılsa, umrunda olmaz. Geçmişe takılı kalmazsın. Sana önerim, arada kendini de sevmen
- +1 yıl
teşekkürler 😃😃😃
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Swnde resmini koy kisilihini soylicemm
- +1 yıl
Nereye?
- +1 yıl
özel den atabilirsin profile koyabilirsin
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
bekliyorumm
Karpuz yeşili
14 Yorumla- +1 yıl
Huzur arayan ve en önemlisi duygusal bir yapın var. Olaylardan çabucak etkileniyor ve bunu davranışlarına yansıtıyorsun. Herkese kolayca güvenip, pişman oluyorsun. İnsanlarla iletişimi pek sevmezsin, ama yeni birileriyle tanışınca da gayet memnun olursun. Sana önerim, dünyanı olabildiğince renklendir
- +1 yıl
Tanımıyorum, tanımayı deniyorum hislerle 🤗
turkuaz
11 Yorumla- +1 yıl
Durağanlığı, sıradanlığı, sadeliği sevmeyen, doyumsuz enerjili, coşkulu ve motive edicisin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar