Aslına bakacak olursak, eğlenceleri insanların sosyal hayatları aktif. Fazlasıyla konuşkan oldukları için de, kolay çevre edilebildikleri aşikar. Fakat sessiz kalan, tek tabanca takılan insanlar daha az çevreye sahip.

Ben çocukluğumdan belli sessiz sakin pasif içime kapanık utangaç çekingenim ve arkadaş çevre edinemedim insanlara topluma uyum sağlayamadım ve sonuç arkadaşım çevrem yok işim sosyal hayatım yok okuyamadım gezemedim hiç sevgilim bile olmadı
çok sessiz im nasıl desem hani behzat ç böyle masum masum duruyor ya içkisini yudumlarken bildiğin su an kizkulesinin karşısında maloz maloz duruyorum neden hiç arkadaşım yok
Çevre edinmemekten ziyada suskunluk onlara arkadaş olduğu için güven duymadıkları arkadaşlığı istemez.
Güven yoksa zor :)
Daha çok konuşur aslında sessiz insanlar, anlayabilen ve farkedebilen ise çok az denecek kadar yok.
Cevap
27Cevap
Belki de yerli yersiz konuşmayı sevmediğimiz için susuyoruz ve belki de bu yüzden yalnızlığımız daimi oluyor.
kendisi gibi birilerini bulmak ister herhalde ama soyle bir cikmaza dusecektir kendisi gibi biriside zaten muhabbeti sevmeyen birisi oldugu icin gene yanliz kalacaktir
Yanlizim yanlizligimi seviyorum. Yasadiklarim güneşimin batip gitmesinin ardindan agzima bir bant cekip beni susturdu. Herkes gibi olup kimseyi takmamak isterdim amma velakin bize cok pis taktilar.
nöronlarında geri zekalılığın temel yapı taşlarını bulunduran insanlarla takılacağıma evde pc başında takılırım daha iyi...
n kadar az insan o kadar az problem... suskunluk iyidir bea
ailem le birlikteyim sürekli hiç yalnız değilim çok şükür arkadaş olursa olur olmazsa da arayışta değilim
Herkesle iyi gecinen insanların bazıları yalaka oluyor onlara daha çok dikkat etmek lazım
daha zor kabul ederler ettimide unutmazlar durustlerdir eglenceli bir mizah anlayisina sahiptirler
haddinden fazla konuşurum ama her zaman yalnızım...
tezatlık doğuştan geliyordu değil mi?
bence de..
Çevre isteyen kim ki? Sessiz, sakin ve yalnız yaşamanın tadı başka...
Yanlizlik allahima mahsus ama insanlardan ne kadar uzak olundumu o kadar mutlusundur
edinemez, onu birileri edinir, edinmemek için susmamak lazım, ama bu boş konuşmak olarak algılanmasın, lütfen
Evet öyle. Sessiz insanlar genelde içine kapanık insanlardır. Sosyal ilişkileri zayıf ve yalnız insanlardır.
evet öyle sessizlerin konulacak pek birşeyi yoktur ama konuştuklarında doğru konuşurlar boş boş konuşmaktansa pek konuşmamayı tercih ederim
sesiz insanın çevre umrunda olmaz zaten sayet benim öyle :D
Ben kendi halimde cok sessiz biriyim gerekse kimseyle. Konusmam. Dogru yanlizligi severim
Bu teyzeyi nereden buldun? Bildiğin fosil bu
Teyzeye laf yok :/
Laf yok tamam,
ama bant var sansür var. 😕
Kendileri gibilerini bulsunlar
he valla yalnızım.
ama bu benim tercihim:)
Edinir ama ruhsal bir çevre edinir.
Yalnız olmaya daha yatkın olsa bile edinebilir.
Edinemez Çingen olmak lazım çevre için 😂
e eki var sanırım onda 😂
Bende o kadar cool durmazdı :/
Tatlılık beni kazansın 😏
Tamam iğrençti kabul 😒
Anlamış gibi yapsam olur mu :/
Saat geç ve jetonlar dört köşeli :D
Kesinlikle iltifat etti 😬
O zaman şimdi iltifat edebilirsin
Geceyi bir iltifat ile kapatalım güzel birşey olsun 🙄
Hadi yine iyiyim😬
Edinebilir , sma herkesle değil, seciçidirler.
Edinebilir ama cok çabuk sıkılır
Bazen diyorum keşke hep yalnız kalsam
Biraz konuşkan olmak gerek
sessiz ve suskun insan her zaman tercihimdir
Sessiz insan yoktur.. açılmamış insan vardır :)
edinir bende sessiz biriyimdir ama çevrem geniştir
çok dogru suskunum ve yanlızlığa alışkınım 🙂
edinir benim gibi
edinemez
Aynen
edinemez normal
Edinmesi zordur
O yüzden suskunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar