Eşimin önceliği kendi ailesi (annesi ablası vs). Bizim evliliğimiz ikinci belki de daha sonraki sıralarda. Ne yapmalıyım?

Eşim evlenmeden önce ve evliliğimizin ilk zamanlarında gayet iyi, ilgili, sevgisini belli eden ve sürprizlerle dolu bir insandı. Evlenmek için ailesi ile zıt düşmüş ve onları karşısına alarak evlendi. Ben yapıcı olmaya çalıştıkça onların rızasını almaya gayret edelim dedikçe istemiyorlar işte sildim onları ben seni seviyorum çocuk değilim diyerek evlendik bir şekilde. Zaman geçtikçe onları özlediğini görüşmek istediğini söyledi. Kabul ettim gittim görüştük ama ailesi yapıcı değildi gerçekten. Görüşmeye başladıktan sonra her fırsatta onlara gidiyor ve beni ikinci plana atıyordu. Defalarca konuşmak istememe rağmen konuyu kapatıyor ve kendi bildiğini okuyor. şu an ilk sırada onlar yani ailesi var. Benim fikrimi almadan onlarla kendisinin olduğu planlar yapıyor ve beni saf dışı bırakıyor. Kendisine söylediğim zaman Yok öyle bişey benim önceliğim sizsiniz diyor. 2 yaşında bir de kızımız var. Bu insanlar hayatımızda mutlaka olacak ama eşimde aile bilinci sadece onlardan ibaret olduğu ve önceliği onlara tanıdığı sürece bizim sorunlarımız bitmeyecek. Birkaç gündür konuşmuyoruz. Benim sorunlarım ne düşündüğüm ve hissettiğim onun hiç umrunda değil. Çıkmazda gibiyim ne yapmalıyım ki bu insan biraz sorumluluk sahibi olsun? Aile kavramını nasıl işleyebilirim?
Eşimin önceliği kendi ailesi (annesi ablası vs). Bizim evliliğimiz ikinci belki de daha sonraki sıralarda. Ne yapmalıyım?