Çok inatçıyım ailemdeki herkesle küsüm hepsi bıktırdın bizi diyorlar annemde babamda bana bağırıyor ne yapmalıyım sizce
inatçılığını yen demeyin yenemem
inatçılığını yen demeyin yenemem
Şimdi oturduğun yerden kalk ve sessizce kimsenin olmadığı bir odaya git kapat gözlerini ve ailenden birinin vefat ettiğini düşün hayal et bakalım neler düşüneceksin ne pişmanlıklar yaşacaksın diye sadece düşün ve göreceksin ki bu şeytanın bir oyunu ve pişmanlık içinde gidip annnene babana kardeşine küstüğün kızdığın inat yaptıgın kalbini kırdıgın kişilere özür dileyecek ve mutlu yaşamaya devam edeceksin.
Bir annenin seni sevmesi bir babanın hiç birşey yapmasa bile o dimdik dağ gibi duruşuna hasret okadar yürek var ki herşey kaybedilince değeri anlaşılıyor malesef işte hayat böyle birşey.
seni sevmeyen ölsün bayan dediğin inatçı olcak :)
:)
onları üzecek bir davranışı yapmadan önce yokluklarını düşün gözlerin dolsun sonra zaten vazgeçersin üzmekten
kova burcumusun?:) inatcılık iyi değil benm annemde snn gıbı çok inatcı bazen benı bezdırıyo
yok akrep burcuyum
Cevap
13Cevap
Kendini beğenmişlik olabilir biraz sende. Hataları hep başkasında arıyorsan o yüzden inatçı oluyorsun diye düşünüyorum. Hataları kabul etmek ya da uzlaşmacı olmak daha fazla saygınlık getirir, seni ezik yapmaz. Zamanla zincirlerini kırmaya çalışmalısın. Bol bol da dua et. Kibire kadar yolu var Allah muhafaza.
Yenemessen olanlara katlanıcaksın, kız arkadaşımla inat için ayrıldım yani cok inatcıydı, daha sonra başka bir kızla tanıştıgımda ilk buluşmada bana ben felaket inatcıyım bak ona göre dedi , bu ne ya eşşegi sattık katıra denk geldik dedim ve o buluşmadan soran birdaha onu aramadım
Bi süre sana söylenenlere ve gelen önerilere kulak vermeyi dene..Ne kaybedersin ki ? Bu sorunu tamamen ortadan kaldıramasan bile sorun çıkmayacak dereceye indirebilirsin..
Seni sağlam bir iki sefer dövecekler bak nasıl yola geliyorsun hiç baba tokadıyla anne terliği yememişsin...
yedim ama daha inatçı oldum
banada aynisini dediler bende asiri inadim,ailemde dedi cok inatsin biktiriysn bizi gucume gitti oyle demeleri tabi bnde bilmiyorum napicaz bizya
evet ya :)
:((
Off sen hiç çekilmezsin haa :/ yani huysuz bir inatçıysan çekilmezsinde sevimli ama inatçıysan neden olmasın :)
maço bir sevgili bul kendine :) dayar odunu belki akıllanırsın :D
demedi deme bu fazla inadınla çok fazla ilerleyemezsin... canın acıyınca ister istemez bu inadı bırakırsın
büyüyünce geçer. küsmekte neymiş o-O
21 yaşındayım
başka çarem kalmadı sürekli tartışıyoruz
Boşver kafana takmam kimseden kimseye fayda yok .
Niye bıktırdın ama onu söyle :))
kendini frenlemeyi öğren susmayı öğren
intihar et ozaman ailesiz hayat olmaz.
Sende onlara bağır susarlar DS:D:ASD
ergenlikte doğal olur böyle şeyler
psikologa git bence
sana bir dayak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar