En yakınım bana büyü yapmiş ne yapayım?

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün önce çok yakın ve çocukluk arkadaşımla çok saçma bir şey yüzünden tartıştık. Son günlerde bana karşı çok sinirli ve kızgın olmuştu ve herşeye çok çabuk küsüyordu ve aşırı derecede alıngan olmuştu. Hiç bir şeyimi beğenmiyordu ve kendini hep benden daha iyi göstermek istiyordu halbuki kendisini benden başka kimse tahammül ettiğinide görmedim hiç !! Ben çok şaşırmıştım onun yaptıklarına ama neyin olduğunu anlamadım

En son tartıştığımız zaman kalbimi çok çirkin bir şekilde kırdı ve çok kötü (hiç kullanmadığımız) sözler söyledi bana ve çekti gitti.

Bugün de çok değerli bir hocaya gittim teyzemle ve hoca benimle konuştu ve dediklerini duyunca şaşkına döndüm. Bana çok yakın olan birinin çok ağır nazarı varmış üstümde ve bana büyü yapmış olabilir; hayatımda hiç bir şey ile başaramayım diye. Sizce bunu o yapmış olabilir mi? Böyle insanlar var mıdır gerçekten? İnsan en yakınına böyle bir kötülük yapar mı gerçekten? Ve eğer böyle bir şeyi yapmışsa sizce ne yapmalıyım? Üstümde büyü ya da nazar varsa nasıl kurtulabilirim? Ben namaz kılıyorum ve çok dua ediyorum Allah'ta hiç bir şey imkansız değildir özel bir dua var mıdır önerdiğiniz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
En yakınım bana büyü yapmiş ne yapayım?