Ayrıldık ama hala seviyorum. Dönmesini istiyorum. Ne yapmalı?

1 yıllık ilişkinin ardından ayrıldık, aylar geçti üstünden. ayrılma sebebi benim güvensiz olmam ve ikimizin de çocukça davranmasıydı. Ayrılığı o istedi. İkimiz de başka insanlarla beraber olmadık. Ben çok seviyorum ve üzülüyorum, o soğuduğunu söylüyor ama bazen aklından dönme düşüncesinin geçtiğini, aklına geldiğimi, onu sık sık aramazsam daha iyi olabileceğini söylüyor, çok sık ararsam açmıyor zaten. vaktiyle birbirimizi çok sevmiştik ve kavgalar hariç iyi anlaşırdık.

Erasmusla bir süre yurtdışına gitme durumum var. Bunu duyunca "zaten uzak mesafe ilişkisi zor olurdu" dedi ama kısa süreli gideceğimi öğrenince önemi olmadığını söyledi. buradan yakın zamanda dönmeyi düşündüğünü çıkarıyorum (ben eylülde gitmeden önce tekrar başlamayı). Derslerinin de bu aralar zor olduğunu biliyorum, yaptığım en büyük hata derslerine anlayış göstermemekti.

Bu arada bana kötü davrandığı terslediği çok oldu ama ilişkide ben de çok yapmıştım ona. Bu sefer olursa hatalarımı düzeltmeye çalışırım eğer istediğim güveni verirse.

Şimdi ben ne yapmalıyım, dönmesini çok istiyorum ve seviyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada epeydir yüzyüze görüşmedik, telefondan ara ara konuşma mesajlaşma durumu oluyor.ben son konuşmalara kadar (arada seni düşünüyorum demesi, erasmus la ilgili konuşma) pek ümitli bakmıyordum.
Güncellemeler
+1 yıl
ona bir ay falan önce beraberken hayalini kurduğumuz bir şehre 1 haftalığına falan tatile gideceğimi ve isterse benimle gelmesini söyledim, hayır dedi. hazirana kadar düşün dedim. bana böyle şeyler dediğim zaman kafamı karıştırma zamana bırak tarzı şeyler söylüyor. o gelmezse ben tek gidicem orada arkadaşlarım var.

bu arada bizde para pek yok:) bu planlar hep çok kısıtlı bütçeyle, kalabalık hostellerde kalarak ama ikimiz de böyle seyahat etmeyi severiz (hiç beraber etmesek te).
Güncellemeler
+1 yıl
dediğim şehir başka bir ülkede bu arada.
Güncellemeler
+1 yıl
ben bu konuyu açtıktan sonra plan yaptım, arayıp gitmeden önce görüşmek istediğimi söyleyecektim. direk şuraya tatile gidelim demem saçma olur diye düşündüm. kabul etmedi üstelik bu sefer kırıcı şekilde konuştu arama beni dönmem ben gibi, şansıma çok alkollü olduğu zamanı seçmişim evde kendi başına demleniyormuş. biz 2 saat falan konuştuk ve hep eski hatalarımı kaktı başıma ilişkiyi istemiyorum dedi. ben düzeltirim dedim inanmıyorum dedi. kaç saat arabasını anlattı hava mı atıyon deyince güldü.
Güncellemeler
+1 yıl
sürekli bir intikam alma çabası vardı. ben anlayamıyorum ne yapmak gerekiyor artık tutup alkollü olduğu zamanda aradım ve 2 saat alkollü birinin saçmalamasını dinledim:( parasını başka şeylere harcadığı için artık gezmeyi planlamadığını çıkardım. sen hiç aşık oldun mu dedim evet 8.sınıfta falancaya dedi ben ayrıymışım. oha dediği vakit zilyon yıl önce ve kız nişanlı şimdi, napsam bilmiyorum artık. gururu bırakayım derken bi tarafını kaldırdım
Güncellemeler
+1 yıl
son olaylar,en sonunda ona bir mail yazıp bana ettiği tüm haksızlıkları saydım,hak etmediğimi söyledim.ummadığım derecede iyi davrandı,bir film önerdi bizi anlatıyormuş.(film güzel bir aşk filmi mutlu sonla bitiyor ve bize başlamamıza uyuyor)sonra yaptığı şeyleri hayatını anlatmaya başladı,okullarındaki konsere o olduğu için gelmediğimi söyledim gelsen olurdu zaten görüşemezdik görevliydim dedi.sonra benimle artık çıkamayacağını çünkü aramızda çok olayların olduğunu söyledi.
Güncellemeler
+1 yıl
bana ettiği işkencelerin geçmişten gelen birikimler olduğunu söyledi ve ezmenin zevkini tattığını söyleyip özür diledi.ben geçmişte kırıldığım noktaları haklı olduğum yerleri vurguladım,başkalarına kızıp acısını benden çıkardığı zamanları.ufak bir olayı hatırlattı seni galiba bu yüzden affedemem dedi,sinir olduğu birisine ulaşmasına izin vermemiştim.görüştüreyim dedim olmadı.istemiyorum seni daha çok yaralarım vs dedi,geri dönülemez bu noktada dedi...sonra internete uzun bir yazı girmiş...
Güncellemeler
+1 yıl
kendi karakteri hakkında,sessiz kalıp patlamalarıyla ilgili,birikimler sonucu böyle oluyormuş...benim geçmişte yaptığım hatalar vesaire.

hiç istemiyorsa neden kızın adamı çok sevdiği ve sonunda adamla beraber olduğu o filmi hatırlattı?

benim son yazdığım şey karşılıklı hatalar olan bir ilişkide beni ezme ve bırakıp gitmeye hakkı olduğuna nasıl tek başına karar verdiğiydi,cevap vermedi...ben şimdi napayım?ortada geri dönülemez hata falan yok ama kafasında çok büyütüyor,takıyor...
Ayrıldık ama hala seviyorum. Dönmesini istiyorum. Ne yapmalı?