Aşk İlişkileri Eski sevgilim geri gelmek istiyor fakat sevgilim var. Ayrılsam ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Abisi yakaladığı için ayrıldık ortak karar şimdiki sevgilimden ayrılırsam günahı var Güncellemeler+1 yıl Eski sevgilim geri gelmek istiyo Eski sevgilim geri gelmek istiyor fakat sevgilim var. Ayrılsam ne olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnsanları yarabandi olarak kullanmaya ne hakkınız var sizin? madem aklın digerindeydi bu kızı niye harcadın dengesizler. 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Değiş devamli sen çorap değiştirir gibi yap Bigün sanada yaparlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka deyismek nerden çıktı o kız beni hem aldaltı abisini bahane etdi Ben ona geri dönermiyim hiç Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Ayrılsam ne olur deme ozaman Yorumla Soran +1 yıl Kafam çok karıştı böyle biseden ama ben ona geri dönmek istemiyorum Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Ozaman dönme reddedecen sert bir şekilde hemde madem aldattı Yorumla Soran +1 yıl Tmmmm Yorumla
Keremadanr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Seven ne olursa olsun gitmezdi isterse sabaha kadar gelsin eskinin çiz üstünü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fakat sırf benim için bileklerini kesmiş Yorumla Keremadanr +1 yıl İnanma seni seven acı çektirmez di kendini acındırarak hareket eden ni kadın seni mutlu edemez duygularını sömürür Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Abisi yakaladı diye ayrıldın demek. Senin sevgili yapman kanunen yasaklanmalı. 1 0 Yorumla
Cansufb89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tez zamanda ikisi de senin gibi birinden kurtulur umarim 2 0 Yorumla
BΣЯKΛП Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Aklında o varken başkasıyla olmayacaktin günah ikisine de günahı var şu an 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Çok günah kızın ahi kalirrr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Ne günahı nasıl mutluysan öyle yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanları yarabandi olarak kullanmaya ne hakkınız var sizin? madem aklın digerindeydi bu kızı niye harcadın dengesizler.
Değiş devamli sen çorap değiştirir gibi yap Bigün sanada yaparlar
Ne alaka deyismek nerden çıktı o kız beni hem aldaltı abisini bahane etdi
Ben ona geri dönermiyim hiç
Ayrılsam ne olur deme ozaman
Kafam çok karıştı böyle biseden ama ben ona geri dönmek istemiyorum
Ozaman dönme reddedecen sert bir şekilde hemde madem aldattı
Tmmmm
Seven ne olursa olsun gitmezdi isterse sabaha kadar gelsin eskinin çiz üstünü
Fakat sırf benim için bileklerini kesmiş
İnanma seni seven acı çektirmez di kendini acındırarak hareket eden ni kadın seni mutlu edemez duygularını sömürür
Abisi yakaladı diye ayrıldın demek. Senin sevgili yapman kanunen yasaklanmalı.
Tez zamanda ikisi de senin gibi birinden kurtulur umarim
Aklında o varken başkasıyla olmayacaktin günah ikisine de günahı var şu an
Çok günah kızın ahi kalirrr
Evet
Giden gitmiştir. Gittiği gün bitmiştir
Ne günahı nasıl mutluysan öyle yap
Çocuk oyuncağı mı la bu?
Ayrıl exine dön