AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Yalan zeka işi olsa neden yalanı ortaya çıksın 😄 İyi yalan zeka işi olabilir.
Ya millete anlatamıyorum sen anla bari 😄 Yalan söyleyenler yazmadım bilerek, gerçekten yalan söyleyebilen insanlar yazdım yani yalanları ortaya çıkmayan
Ben de öyle tahmin etmiştim, gene de zarfliyim dedim assdf😕
Yalan söyleyebilecek kadar zeki olduğu halde doğruyu söyleyecek kadar dürüst ve cesur olanlar nedir?
İyi insandır 😄
Hiç bir insanıi için yalan söylemeye bile değmeyecek olduğunu düşünen insanlar daha zeki boşuna zaman, enerji harcamaya değmez.
kısmen dogru ama zeki olduğu için yalan söyleyemeyi ve yalan söyleyemedigi için cesaretli olmayı tercih etmek yeterince saçma
Eger bir yalan soyluyorsan soyledigin yalani unutmamalisin kimlere nededigini unutrsan yalanin ortaya çıkar.
Saçma. Yalan söyleyen insan zeki olamaz ancak sahtekar olur. Zeki insan yalana ihtiyaç duymaz çünkü nasıl ikna edebileceğini iyi bilir.
Yalan zeka işidir doğru ama
Yalan söyleyen birisi gerektiği yerde doğruyuda söyliyebilme yeteneğine sahiptir unutmayın bunu.
Bence yalan söylemenin zekasızlıkla bir alakası olduğunu düşünüyorum kişilik bozukluğu., ama diğeri doğru her konuda dürüst olmak cesaret gerektirir
Dürüst olmaya karar verdiğim günden beri inanılmaz zorlanıyorum ben kesinlikle cesaret işi yalan da zeka işi evet ama artık tövbeee
Yalana tövbe edip dürüst olmaya karar verdiğim günden bu yana ne kadar zorlandığımı düşünürsek dürüstlüğün cesaret işi olduğuna kalıbımı basarım
Sanmam yalana gore degisr bazen hayat bizi bunu zorlar korktugumuzdan değil sayginligimizi korumaya calistigimizda olur.
hayır yalan söyleyenler sadece kendilerini kandıran yaratıklardır zekayla ilgisi yok isteyen herkes yalan söyleyebilir kendilerine yakıştırmadıkları için söylemiyorlar karakter meselesi yani
Ayrıca doğruyu söylemek, yalanı söylemekten daha kolaydır aslında. Çünkü senaryo tek. Yalanda devamı için oturup yazmak lazım bayaa😂
yalanın zekayla alakası yok fakat dürüstlük eger bir şeyi kaybediceksek baştan kaybetmektir en azından fazla üzülmemis olursunuz.
zeki insanlar kıvram zekaya sahipler yalan söylemek yerine konuyu değiştirirler dürüst insanlarsa cesaret abidesidir
Olabilir ama her zeki insan yalan söyler genellemesine ulaşmak mümkün olmadığı gibi her cesur insan da dürüst değildir elbette.
Katılıyorum zeki olmazsa söylediği yalanı unutup kendini çabuk ele verir. Yalanını yakaladığım cok insan olmuştur. Bir soru sorarım üzerinden epeyce vakit geçtiğinde aynı soruyu tekrar sorarım 😊
Katılmıyorum, aptal insan da acayip yalan söyler yalnız zeki kişinin yakalanma oranı daha düşük olabilir. Dürüstlük ise cesaret değil özgüvenle alakalıdır. Özgüveni sağlayan şey cesaret değil para, eş dost çevre de olabilir
Ben kısmen katılmıyorum. Çünkü; yalan söylemekte cesaret ister.
Zeki insan yalana gerek duymayacağını bilen insan olmuyor mu ya 😂
Yalanı herkes söyler marifet değildir ama her ortamda çekinmeden doğruyu söyleyen kişide de deli cesareti vardır.
Haksızlığa gelemem dürüsttüm hiç böyle planlı plansız yalan söyleyemem insan kırmak incitmek istemem bazen kendimi ifade edemem kelimeler gelir ama dile getiremem dürüst olduğum içinde fazla sevilmem
Evet ama o yalan sıradan uyduruk yalanlar değil. Her açıdan değerlendirerek açıklarını kapatıp söylediğin yaşan. Zaten cem yılmazın da dediği gibi yalancı yalan söyleyemeyen insana denir
Yalan zeka isi tabii bir kere ne söylediğini harfi harfine hatırlamak zorundasın ne kadar zaman geçse de ayni olmalı bütün söylediklerin. Zor is valla. Yaşasın dürüstlük!
Yalan söyleyebilmek zeka olabilir ama yalan söylemek asla zeka işi değildir.
Bu ara ikisini sık yapar oldum kendime kategori bulamadım.:) yalanın stresi bambaşka...
Dürüstlük cesarettir doğru. Zeki insan da dürüst olması gerektiğini bilen ve cesaret eden insandır.
Bence yalan söyleyen zekidir ama her dürüst cesur değildir
yalan söylemek acizlik dürüstlük gerçekten cesarettir 😊
Askerler dahi o zaman?
Bir insanın yalan mı gerçek mi konuşacağını 100 metreden anlarlar.
bence yalan söyleyen kişiler aptal, dürüst olan kişiler saf ve cesurdur
Ben demek ki cesurum hiç yalan söylemem hatta yalan soyleyenlere örnek verip yalanindan geri dönmesini sağlıyorum..
Herkesin yüzü su yasadigimiz gunlerde cok degistigi icin kimin ne oldugu belli degil bence
yalan söyleyen kişinin yalan söylediğin anlayabiliyorsan zaten o kişi zeki değildir.
Ben bu söze kısmen doğru buluyorum
Yanlış Olan = Zeki olsa yalan söylemesine gerek kalmaz
her zamn dürüs olacaksin ne demis Hz. Ömer Doğruluk yüzünden ölecegini bilsen bile yine doğru ol.
valla bazi insanlar profesyonel yalanci oluyo... anlaman mumkun degil... bencede zeka isi
Bir gün yalan söylersin iki gün söylersin. Yalanların ortaya çıkınca itibarında sıfıra iner. Bunun zekilikle alakası yok sahtekarlıkla alakası var.
Yalan söylemeyi herkes beceremez inandırabilme kabiliyeti yüksek olan kişiler becerir
Kendine güveni olmayan ve korkakların işidir yalan söylemek
Hugoya katılmıyorum. Zeki insan zaten yalana ihtiyaç duymaz dürüstlük ise cesaretliktir burada haklı
Yalan söyleyen gerizekalilari anlayabilecek kadarzeki oldugumu düşünüyorum.
en iyi yalancılar en iyi oyuncular olmaya adaydır..
dogrdr yalan ince ve pisss bir zeka gerektrr. durustluk cidden yurek isi cesaret isi
yalanin en sonunda ortaya cikacagini bilen ve yine de soyleyene zeki mi diyorlar
katılıyorum. kesinlikle doğru. ama ben dürüst değilim ;)
Burada yalanin turu gunluk degil sanirim farkli bir anlamda demis hugocum :)
Yalan zeka ama tip insanlar zekasını sadece adam kandırmada kullanıyor başka da bir işe yaramıyor
Yalan zeka işi değil bence kurnazların işi. Hele birde başında patladı mı yalan. Bittin sen
Yalanları takılmadan söyleyen insanlara hep zeki derim zaten
hep derim yaptığım şeyi yapmadım yapmadığım şeyi de yaptım demem
zeki olan insanın yalan söyleme ihtiyacı duymasıda garip
Evet doğru bu devirde doğruyu söylemek büyük cesaret ister
Yalan haha zeka işimi haha victor hugo senin aklini gibiyim... ;P neyse yorum yok.
Dürüst kişiler cesurdur sözüne katılıyorum Fakat diğeri saçmalık
yalana tesvik gibi olmus sanki, soylemiyorsan kafan cok calısmıyordur, kisilikle alakalı
Söze katıldığımı iddia etmedim zaten sadece bir yazarın sözünü doğru bulup bulmadığınızı sordum.
oyle bir sey ima etmedim, ben de yaptıgı cagrımı soyledim
tamam
parodise bu bildigin yalanci cesur degilmidir yalan soyledigini bilerek anlatmasi yoksa bu zekilikmidir zeki ise yalan neden söylüyor? akıl kâarı midir yalan soylemek
Ben dürüstüm zekiyim ve cesurum. Zeki olmama durumunu çoğu şeyi asillikten görmezden geldiğimiz içindir. Karşımda duralbilen kimseye rastlamadım.
Bence öyleler çünki söylediği yalanı unutmaması gerek buda hafıza ve zeka demek ve gerçekten inandirıcı olması lazım
Yalan söyleyenler zekidir anlamına gelmez bu. Yalan söyleme yeteneği olan kişiler zekidir. Örn iyi siyasetçiler.