Hugo bu zamanda yasasa kesinlikle bunu demezdi.. Cünkü günümüz insanlari genelde her sıkıstıklarında bir yalan söyleyip sıyrılıyorlar olaydan ya da olayi daha da berbat hale getiriyorlar.. Burada bahsedilen olay su anda yasadigimiz dünya ile alakali degil..
28 yasima girdim hep durust biri oldum ve cevremden cok darbe yedim. durustluk cercevesinde ufak roller yaparak simdi ben onlara darbe vuruyorum. nasil mi? onlara daha cok iyilik yaparak. kahroluyorlar..
Ciddi bir meseleyse yalan söylemem gerekiyorsa söylerim ama çok çok nadir gerekir benim için yalan.. bunun dışında aşırı bir dürüstlük var gereksiz fazla olmaması gereken ama huyum böyle olduğu için yenemiyorum😂
hugo sağlam s. çmış bu sefer :D dürüstlük ise hem cesaret hemde zeka işidir. kazanacaklarını da kaybedeceklerini de bilirsin yalan için söylenecek bişey yok. kısa günü karı uzun bir dönemin zararıdır.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yalan söylemek zeki insanların yapabileceği bir eylemdir, dürüst olmak ise cesaretli insanların... Zeki misiniz, cesaretli mi?
En İyi Cevaplar