Herkes etrafındaki insanlarla samimi olamaz, samimi olmanın kişilere göre bir seviyesi vardır. Etrafımıza baktığımız da birde "7 Kralla Barışık Olan" politik davranan insanlar bulunmaktadır. Bir insan herkesle ateşkes imzalamış olamaz ki mutlaka hazetmediği hoşuna gitmeyen birşeyler olmalı etrafındaki insanlarda.. Samimiyetin ve dürüstlüğün zor bulunduğu, tüm ilişkilerin çıkar üzerine kurulu olduğu bir dünyada "7 Kralla Barışık Olan" insanların samimiyetine inanıyor musunuz? Yoksa bir insan herkese liberal olamaz, mutlaka bu davranışı bir çıkar üzerine mi sergiler diye düşünürsünüz?
"7 Kralla Barışık Olan" insanların samimiyetine inanıyor musunuz?
Ben doğal biriyim öyle olduğumu düşünüyorum ama şunu fark ettim insanlari kırmamaya çalıştıkça siz kırılıyorsunuz ben yine aynı benim beni eleştirenlerde var iyi düşünme çocuk gibi olma diye kim ne demiş kim ne yapmış he deyip geçiyorum... Sevgi hayatta güzel bir şey nasıl bakarsan öyle görürsün... 😏
maalesef iş hayatında isen.. gerçek düşüncelerini dile getirmen zordur bazı zamanda ve bu baglamda rol yapmak herkesle anlaşmak zorunda kalırsın ister buna ikiyüzlülük desinler ister rol kesiyor desinler ama bu böyledir
Hayatta herkesle iyi geçinmeye çalışan insanlar vardır. Ne şiş yansın ne kebap felsefesiyle hareket eden, aşırı uyumlu bu insanlar , mıy mıy mıy herkeslere iyi davranırlar, herkes ile pek iyi geçinirler, pek de sağlam bir duruşları yoktur hayatta. Bu insanlar için kullanılan deyimlerden biridir yedi kralla barışık..
En İyi Cevaplar