Deprem bölgesine milyarlarca lira yardım yapıldığı açıklandı. Sizce devlete verilen para, depremden etkilenen insanlara ulaştı mı?
Devlet bünyesindeki yardım kuruluşlarına güveniyor musunuz?
Deprem bölgesine milyarlarca lira yardım yapıldığı açıklandı. Sizce devlete verilen para, depremden etkilenen insanlara ulaştı mı?
Devlet bünyesindeki yardım kuruluşlarına güveniyor musunuz?
bürokrasiye ve hukuk sistemine güvenim zerre yok.
türkiye gibi potansiyel bir afet ülkesinin en önemli ve devlet eliyle yardım kuruluşu olan afad başkanı bile ilahiyatçı olup torpille atanıyor, bizim paralarımızla -hem vergi hem yardımlarla- bize mal satıyorsa, düzenden, liyakattan, işlevden yoksunsa nasıl güvenebilirim?
99 depremini bir vakitler şiddetle eleştirip devlete kesen o zamanın muhalefeti, şimdi aynısını kendilerine yapabilirler mi? o zamandan beri alınan deprem vergileri, 128 milyar gibi uçup gitti.
millet enkazlar altında kaldı, kurtulan soğukta kaldı, onların başkanları halkın şikayetlerine kulaklarını kapatıp güldüler. bilmem kaçıncı yıl hediyesi diye milyonluk saatler hediye ettiler birbirlerine. gemi değil gemicikleriyle ülkeyi soydular ve bu lojistik faaliyet son olarak venezuela'da beyaz tatlı şekerlerle son buldu...
Cevap
5Cevap
güvenmiyorum
İnanmıyorum hele de Kızılay ın başkanı kendi oğlunu Kızılay da yönetim kurul üyesi yapıp aylık 50-60 milyar maaş ile ise aldı haberiniz var mı
Her şeyden haberim var. Bildiğin saltanat sürüyorlar.
Umarım döner
İnanmak ve gerçek çok farklı olabilir.. İşkembeden sallamakla olmaz.. Detaylı incelemek lazım.
Kısmı olarak güveniyorum
Kimseye güvenmiyorum hele bunlara hiç
Bazen
Güvenmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar