Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim de durumum aynı gibi. bak bundan 4 sene önce bir sevgilim olmuştu arkadaş zoruyla ama cinsel anlamda çok ısrarcıydı bzde bişeyler yaşamaya başladık çünkü ben aşıktım birde çocukluğumun ve yeni birşeyler öğreniyor olmamın heycanıyla bende ilk başlarda ne kadar dirensemde duruma kendimi alıştırmaya başladım sonra dayanamayıp bu böyle olmaz diyip ayrıldım . gözümün önünde kerhaneden kadınların aradığı biri düşünsenize .sonra aradan biraz zaman geçti hala kenimi toplayamadım pskolojik bunalıma girdim ve bir çocukla çıktım belki beni anlayacak biri olur diye. bu çocuk tipi bana göre hiç iyi olmasada karakteri düzgün ama çok zeki değildi yani kafasını pek kullanamıyordu. ama iyi niyetli biriydi. ben kendim üzüldüğümden zamanında onu üzmek istemiyordum ve uzun süren bir ilişki olduğu için onunlada cinsellik yaşadım sadece normalde yaşamak nasıl diye merak ediyordum bakalım aynı şeyleri hissedecekmiyim aynısımı olacak diye. ancak böyle atabildim kafamdan ilk çıktığımın bana yaptığı iğrençlikleri. sonra bir durumlar oldu anlaşarak ayrılmak zorunda kaldık. çok vicdan azabı çekiyorum şuanda senin gibi. evet keşke böyle şeyler hiç yaşanmasaydı keşke hiç ilgisinin hoşuma gitmelerini aşk sanmasaydım ama hayat geçiyor.. ve biz güçlenmek zorundayız ben arkama bakmadım üniverste hayatımda çünkü hep bir gün çok mutlu olcağımı düşündüm. galiba şimdi kazanmaya başladım. şuan bir sevgilim var . ona anlattım herşeyi en ince ayrıntısına kadar ama bana anlattırmak istemediği şeyler var. böyle gidiyo ama inan ki çok mutluyuz evlenicez yakındada. Allaha yalvardım gecelerce nolur beni bu düşüncelerden al diye ama kendim de boş durmadım nasıl bunları düşünmem beni ne mutlu eder ona doğru gittim . şuan çok aşık olduğumu düşünüyorum ve nişanlım da bana o derece aşık . herşey çok güzel. sana tavsiyem mutluluğunu ertelemekten kendi pskolojini bozmaktan vazgeç güzelim. yaşandı bitti herşeyde var bir hayır.. o yaşananlardaki hayırı belki sen ben değil Allah bilir. kendine iyi bak ..
110 Yorumla
Soran+1 yılBenim üniversitem onun dibine be canımm, ardıma bakmak, onum affetmek veya onu anımsamaktan ziyade korkum birgün karşılaşcaz ve bu hatalarım çarpıcak yüzüme.. aylar oldu hala hayatımda kmse yok ve olsun da istemiyorum. Napcam bilmiyorum, bedenimden iğreniuorum, birde tamamen ait olsaydım geçmişimde birine napardım..
Cevap sahibi+1 yılbu hata senin olduğu kadar onunda ama bunu unutma senin duygularını sömürenler utansın. sen önce şunu düşünmelisin bence ben ne yaparsam yapayım yaptıktan sonraki durumumu kabulleneceğim. çünkü hayat hiç adil değil ve ilk seferdede bizleri vuruyor. sen onurunu kırma kendi kendinin bu hayatta çünkü sen ona ait olabileceğini sandın eğer yaptığına çok sadık bir insan olsaydı şuan durumlar farklı olurdu. o an herkes isteyebilir anlattım ya sevmediğim biriyle birlikte oldum.haline şükür et canım benim
Soran+1 yılYaşadıklarımı ve ayakta durmak için yaptıklarımı çok iyi biliyorum, ip gibi çizgide yürüdüm düşmem an meselesiydi adeta.. Ve şimdi beni bu yola iten adam benim hergün sınavım. Sevsemde, o seviyor olsada bir kelimesini duymamak için canımdan vazgeçerim. Hatalarım yüzüme çarpıcak biliyorum varlığı ile hemde ama bu benim bedelim. Aşmak katlanmak zorundayım. Ve haklısın. Ya tamamiyle ait olmuş olsaydım, o zaman nasıl kaldırırdım.. Çok teşekkür ederim paylaştığın için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim öncelikle ama. senin gibi biri neden kaosların içinde kaybolup gitsin ki parlak geleceği olan bir insansın sadece ailen ve kendin için mutlu ve başarılı bir genç kız olmaya bak. bu arada nişanlımla aynı üniv.nin aynı bölümünün aynı sınıfındayız aynı duruma düşersem nişan flan atılırsa o zaman yazarım bende senin gibi sende bana akıl ver :)
Soran+1 yılAman Allah göstermesin. Ne ben sana akıl vereyim nede sen öyle bir duruma düş canım :) Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAmin amin . rica ederim ne demek umarım toplamışsındır kendini :)) senle daha ayrıntılı muhabbet etmek isterdim aslında. :)
Soran+1 yılBende ama bu gizlilik olayı nolucak bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılal bakalım.başka zaman olsa yapmam.ama önemli hissettim
Soran+1 yılHarika oldu inan bana bu :) ekledim
Cevap sahibi+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir hadiste Peygamberimiz şöyle buyurmuş. Nasuh tövbe şudur:
-Günahlara pişmanlık.
-Farz ibadetleri yapmak.
-Zulüm ve düşmanlık yapmamak.
-Kırgın ve küskünlerle barışmak.
-Bir daha o günaha dönmemek üzere karar vermek.
İnşallah bu şartları yerine getirirsek Allah’ın tövbelerimizi kabul edeceğinden ümitli oluruz.21 Yorumla
Soran+1 yılTşk ederim, keşke bunu okuyanlar bir fikir sahibi olup bu hatalardan o anın getirdiği şeyleri yapmaktan vazgeçselerde, onlarda pişmanlık yaşamasalar. Bu çünkü çok ağır bir yğk..
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor.
Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni.
Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa,
sen ekilmeye layık bir topraksın demektir.
Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin,
yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.
Allah her günahı affedeceğini belirtiyor ama bu günahları ödetmeyeceğini belirtmiyor.Bu yüzden gerçekten af olunmak isteyen yaptıklarını birdaha yapmamaya ölümüne mücadele eder ve başına gelen musibet ve belalara sabreder...14 Yorumla
Soran+1 yılEvet, Rabbim hala beni sınıyor.. bütün hatalarımın en büyğünü yaşadığım insanın dibinde bir okul kazandım ve onun yüzünü göre göre okuluma devam etmek zorundayım. Evet bundan kaçmak istedim, geçmişimde bırakmak varken hatalarımı neden yüzleşeydim ki. Ama Rabbim böyle istiyor en düşük ihtimal gerçekleşti okul için demekki hala ödüyceğim şeylerim var. Her gün hatalarım yüzüme çarparak onu affetmeyerek, hayatıma en dürüst şekilde devam etmem gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılBu sınav senin hem cezan olabilir hemde kurtuluşun. Allah tövbenin yanında icraatte bekler ve sende tövbende samimiysan bu icraati Rabbe göster.
Ne demiş Mevlana:
Kuru kuru tövbe etmeyi bırak,ağaç isteyen tohumu toprağa eker.
Sende af olmak istiyorsan tohumu toprağa ekmeli gayret etmelisin...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten samimice cevapladığınız için. Bende öyle yapıcam hatalar benim bedellerini ödemek zorundayım bitene kadar..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yanlız sıkıntılı olacak senin için isyandan korun.Bir yola girersen o yoldan dönmen,girmediğin halden zor olur bunu biliyorsun.O yüzden hep kaç asla taviz verip o yola girme.
Akıl sonradan ah çekmek için değil, önceden tedbir almak içindir.(Mevlana)
"bekaretim zardan ibaret değil tuhumda açılmış bir delik var ve bakireyim die kendimi kandıramam." bence pişmanlığını ve hatanı kabul ettiğini anlatan en iyi söz bu.Tövbe de ettiysen umudunu yitirme en azından bunu yapacak kadar vicdan sahibisin.Allah umudu kesmeyi hoş görmemiştir. ;) Bende eski yaptığım hatalar aklıma geldikçe üzülürdüm.Seninki gibi bir hatam yok ama yinede sıkarlardı beni.Ama artık o kadar düşünmüyorum zamanında verdikleri zarar yetmiyor birde şimdi huzurumu kaçırmalarına izin vermiyorum sende verme ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılBedellerim bitsin, hatalarımın cezasını çektiğime ruhen bende inanıyım sanırımb irgün bende huzurumdan herşeyi uzak tutucağım inan bana
Soran+1 yılTek istediğim kendime yakışır şekilde bu sınavımda bitsin, dik durayım asılolduğum kişi gibi, hatalarım yüzüme çarpmasın artık ve oda pişmanlığimın kaynağı gibi bana işkence etmesin.. Ardımda bırakabileyim, bunu öyle çok istiyorum ki ama bu yüzleşe yüzleşe beni bitiricek.
Soran+1 yılBana karşısına çıkmak oraya gitmek eziklik gibi geliyor bunda boğuluyorum. Elimden geldiğince en kısa sürede oradan kurtulamay çalışıcam (: Görüyorum ki sen kaybetmemişsin sen de kendini kazanmışsın tekrardan en basitinden aynı yolardan geçen birine yol göstermek de bişey inan bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYetimlerin hakkı yeniliyorken, bir Ülkenin insanları fakirliğe sürükleniyorken, eşitsizlik diz boyu ve yolsuzluk felsefe haline gelmişken. Vatan için kanla kazanılan topraklar bir avuç dolara satılıyorken, din iman ile insanlar istismar ediliyorken, sen neden geçmişinde yaptığın seçimlerin pişmanlıklarını kendine dert ediyorsun ki!
Sakın ağlama,sakın dert yanma ve sakın başını eğme. Sen güvendin,sevdin, yasak denilen ama hissedilmesi gereken şeyleri tattın ve şimdi af için dilemen yersiz.22 Yorumla
Soran+1 yılAf dan daha çok bir daha o yola sapmama benimkisi..
- +1 yıl
Bu konuda uzun uzun konuşmak isterdim ama gizlisin :). Yine de kendini üzme :)
+1 yılyalnız değilsin Rabbim bizleri affetsin..malesef bir ömür bu hatalar beynimizi kurcalacak..kendimizden ve bedenimizden utanmamıza sebep olacak..
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir aşk, ve hiçbir sevgi omzunda uyumaktan öteye gitmeye değmezmiş... Geçmişimizzz...
- +1 yıl
o bile fazla.. aşk hiç birşeye değmezmiş..
+1 yılyüce Rabbimin affetmeyecegi gunah yoktur sen pişmanım dedikten sonra tövbe edip rabbinin huzuruna cıkabildikten sonra rabbim seni huzuruna kabul ettiyse affeder rabbim .şüphesiz ki Allah çok bagışlayandır çok merhamet edendir
15 Yorumla
Soran+1 yılAslında yaşadığım 2 ilişkide hayal kırıklığı ve hüsrandı. Ve bu hataları nasıl yaptım ben bilmiyorum, karaklterimle özdeşemiyorum... Fakat bütün bunlardan sonra çaresiz kaldığımda canıma kıymak yerine rabbime sığındım, ona dua ettim ondan af diledim bu iç huzurumu bulmama yardım etti. Ve yalnız kaldığımda duanın arkadaşım olduğunu öğrendim. Bilmiyorum bir yandan da bunlara bakınca başıma bunlar gelmese bunları farketmiycektim diyorum ama yinede kaldıramıyorum..
- +1 yıl
sen sakın canına kıymayı falan duşunme sakın . bak iç huzuru yakaladım diyosun . ne kadar güzl. devam et bozma namazını kıl Rabbimden af dile ona göz yaşı dök şühesiz ki bizlere şah damarımızdan daha yakındır
Soran+1 yılKesinlikleee, tek inandığımşey bu.. Ve tek sığındığım.
- +1 yıl
başka birseyede gerek yok . sen dogru yolu bulmuşsn önmli olanda bu . canını sıkma .
Soran+1 yılTşk ederim..
Sıfırdan başla, silemezsin o anılları ama boş verebilirsin , kafaya fazla takmassan bir dönem sonra umursamamaya başlarsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılKafaya takıp takmama değil, her insan o dönemlerden geçer ama ben bu kadar özen ve dşikkatle nasıl bu denli hataları yapabildim.. Aklım almıyor, kendimede yediremiyorum..
Soran+1 yılHerksin ayıbı kendine azap verirmiş.. TŞK EDERİM..
Soran+1 yıl:) Tşk ederim
iki çarpanlı güncelleme , kzıın aklı harbi klitlenmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılimla hatası oldu düzeltme olmadığı için bende güncel olarak yaptım.
Soran+1 yılOnlar da birgün ben ne yaptım derdine elbet düşerler.
Soran+1 yılPeki ya, yüzlerine baktıkları aile..? Ben bu olaydan sonra annemin göğsüne başımı koayamadım, utandım layık olamamaktan babama layık olmamış olmaktan..
gecmiş olsun hata olduğunu anlamış tövbe etmişsen umutsuz olma ve dikkat et aynı hataya düşme
01 Yorumla
Soran+1 yılTşk ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yasadiklarinin aynisini hissederken denk geldim bu soruya cözüm yolu ariyodum 😔 soruyu ne zaman sordun.
Tipkisinin aynisi napcam bilmiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin geçmişinde yaptığı bir hata vardır elbet. Tek değilsin. Önemli olan hatalarını tekrarlamaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirde benim gibi bir erkek arkadaşın olursa sürekli geçmişini kurcalayan. Vay senin haline
04 Yorumla
Soran+1 yılKurcalasada nafile, çünkü 2 sevmiş olduğum insanda hala karşılarına geçtiklerimde kendileri pişmancasına bakıyor.. Ama yinede eşime dürüst olmak zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılSana ne diycem benimde herşeyi yaptığım bir kız arkadaşım vardı niyetim ciddiydi. Sonra beni bıraktı.Aynı şehirde yaşıyoruz. Bazen onlarla karşılaşıyorum kocasıyla birlikte. Yüzüme bakıyor yadsa görmemezlikten geliyor. Hiçte umrunda değil. Sende geçmişi unut geleceğe bak
Soran+1 yılEn büyükkorkumda bu ya, birgün eşim ve çocuklarımla bir yerde biri ile karşılaştığımda eşim utansın istemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılÇok güç bir durum.Sende tanımamazlıktan geleceksin.
+1 yılPeki ne oldu evlendiniz mi son durum ne hala boyle mi dusunuyorsunuz yoksa atlatabildiniz mi
11 Yorumla- +1 yıl
Sanırım mutsuz şeyler yaşamış dili varmiyor demeye
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece 2 kisimi... daha kotu durumda olanlar var daha cok pismanlik duyanlar haline sukret cok fazla yanlis yapmamisin ben bazen intihar etmek istiyorum gecmisimi dusununce
01 Yorumla
+1 yılönemli olan bir daha tekrar etmemen
00 Yorumla
+1 yılcinsel ilişkidir normaldir abartmamak lazım...
00 YorumlaZararın neresinden dönülse kârdır.
00 Yorumlaumarım o beraber olduğun kişi seni üzmez
00 Yorumla
+1 yılkıyamam
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne