Geçmişte yaptıklarımdan pişmanım. Aşağılamalar beni yıprattı

Arkadaşlar ben geçmişte bazı hatalar yaptım. Yani şöyle sevgilim vardı birbirimizi çok seviyorduk ama o askerdeyken ben onu aldattım. Tabloya böyle bakınca kulağa ne kadar mide bulandırıcı ve tiksindirici geldiğinin farkındayım ben bunun pişmanlıgını yıllarca yaşadım kendimden nefret ettim neyse. Ama onunla ilişkimiz öyle bir boyuta gelmişti ki, annesi hep ön plandaydı, annesinden aşırı korkuyordu, ve annesi ne isterse o oluyordu.

Sevdiğime yazdığım bir sürü mektubu içeren bir defter vardı ( evlenirsek ya da ayrılırsak vericem onu diyordum) o defterde hep şunlar yazıyor hem de her gün "Sevgilim seni öyle çok seviyorum ki, bugün de seni göremeden geçti ama biliyorum ki bizim mutlu günümüze bir adım daha yaklaştık. Bu benim en büyük tesellim.." Defter bunun gibi yazılarla dolu.. Hep hayal kırıklığı içeren yazılar. Ve her sayfası gözyaşlarından kabarmış kabarık kuburuk bir defter. O askere gitmeden önceki son geceyi bile annesiyle geçirdi 1 hafta görüştürmedi kadın bizi hem de beni hiç tanımamasına rağmen (tanışmayı milyonlarca kez teklif ettim kadın istemedi) her gün ağlıyordum, askere gitmeden önce o kadar güzel programlar yapmıştık ki hepsini bozdu..

Bunun öncesindeki 2 yıl boyunca da bana hep 5 ay sonra evlenicez, deyip deyip karardan vazgeçti, askere gidip geldikten sonra evleniriz demeye başladı, ve benimle birlikte oldu, ben istemedim aslında ama o beni ikna etmek için elinden gelen herşeyi yaptı.. Ve o askerdeyken bana birşey oldu ama o ben değildim artık bunu biliyorum. Psikolojik bir ruh hastasına dönmüştüm.. Sevdiğime yazdığım bir sürü mektubu içeren bir defter vardı ( evlenirsek ya da ayrılırsak vericem onu diyordum) o defteri bile bir köşeye sakladım kafayı tırlatmıştım resmen ve inanın o günleri hiç hatırlamıyorum zaten hatırlamak da istemiyorum..

Ve ben bunu içimden atamıyorum bu pişmanlığı kendime sığdıramıyorum artık dayanılır gibi değil tabi biz onunla ayrıldık, onu da unuttum, ama ben her gece kabuslar görüyorum, geçmişte böyle bir iğrençliği yapmış biriyim.. Bunu kendime yediremiyorum, her gece dualar ediyorum Allah'ım ne kadar eziyet çekmekse cezam hazırım.. Bu günahımın asla affolmayacağını da biliyorum. Bu bir günah çıkarma değil ama size sormak istiyorum, ben nasıl düzelebilirim? Hayattan kopmuş durumdayım herkese zoraki gülümsemeler, kimse anlamasın diye çaktırmadan ağlayıp zırlamalar, sabahları gözlerimin şişmesini açıklayamamalar. Şimdi bir yıl daha geçti ve yeni yıla yine ızdırap dolu giriyorum, hayatımda kimseyi istemiyorum bu hatayı kendime yediremiyorum.. Ben bu kadar pişmanlık duyacaksam nasıl gözüm dönmüş olabilir o askerdeyken aldattım.

Üstelik o kişi benimle ayrıldıktan 2 gün sonra benimle sevgiliyken tanıştığı hem de o zamanlarda da kankasının sevgilisi olan kızla çıkmaya başladı. Bunu belki de benden intikam almak için yaptı olsun ne yaparsa yapsın hakettim biliyorum. Geleceği biz yaratabiliriz ama geçmiş asla silinmez.. Pişmanlıklarımla ızdırap dolu bir yıla yeniden merhaba..
Güncellemeler
+1 yıl
Beni aşağılayacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.. Ben kendimi 2 buçuk senedir aşırının ötesi aşağıladım. Bunu unutmayın.. Kim ne söylerse de hakettim, iğrenç birinin tekiyim pislik bir o.yum.. Biliyorum. Diledikleri kadar üzebilirler beni... İçinizden ne geliyorsa söyleyin.. Ben zaten daha fazla acı çekmek için yazdım bunları..
Geçmişte yaptıklarımdan pişmanım. Aşağılamalar beni yıprattı