- "Evet, yoksa sevmediğim insanların başarılarını neyle
açıklayabilirdim."
Şans diye bir şey yoktur. Ben tanımlayamıyorum. Piyangodan büyük ikramiye çıkar. Adam ne şanslı deriz. Ama bu adam daha önce de defalarca piyango oynadı. Büyük ikramiye çıkmamıştı. O zamanlar şansızdı. Şimdi şansı yaver mi gitti ? Şans var ise devamlı bir şey mi ? Bence şans yoktur. Şansı var ise bir insanın o zaman süreğen olmalı. Olmadığı taktirde o insana şanslı diyemeyiz. Ve süreğen olarak şanslı insan yoktur. O zaman kişisel olarak şans diye bir şey yoktur.
Olma olasılığı düşük şeyler gerçekleştiğinde bunu şans olarak adlandırırız. Şanslı insan yoktur. Şanslı olay vardır. Düşük ihtimalli bir şeyin gerçekleşmesi eşittir şans.
Bu da iyi :D
Şansa inanırım.Hem insanlar kendi şansını kendi yaratır hemde çevresinde ki insanların etikisiyle şans oluşur.Şimdi diyebilirsin e o çevreyi de yaratan benim o zaman insan kendi şansını kendi yaratmış oluyor diye ama mesela benim şanslarımda babamın çok etkisi oldu ve doğarken babamı seçmek gibi bir lüksüm yok ;)
hayatta hersey sansa ya da tesadüf olsaydı kaınat 50 mil boslukta degılde 51 mıl boslukta olurdu ve dünyada yasanmazdı ya da tek bır gün bile gece yada gündüz zamanını sasrırdı,bunların tesadüf ya da sans olmadıgı gıbı hayatta da hıcbırseyın sans eserı oldugunu dusunmuyorum HERSEY OLMASI GEREKTIGI GIBI OLUR...
her insan kendi şansını kendi yaratır.
Cevap
5Cevap
şans olmadan gerçekten bazı şeyler kolay kolay olmuyor. Yani o da itici bir faktör. Ben şansa inanan biriyim. Biraz da şansın kısmetle de ilgili olduğunu düşünüyorum. O an, denk gelinmesi bir şeyin istendiği gibi gitmesi gibi gibi faktörler. Şans olmayınca ne kadar zorlasan da bazı şeyler olmuyor arkadaş.
Inanirim. Ben kendimi dunyanin en sansli insani hisederim fakat bazen oyle bi an olur ki oyle hisedemem.
maske 10 numara 5 yıldız:D
Şans, kıçının üstünde oturan adamın ayağına gitmez.. Bir nevi; evet.. Kendi yaratır..
uğraşırım ama şansızlığım üzerimdeyse ne yapsamda olmaz. şansım yok deyipde uğraşmamak olmaz.
Şansa inanırım ama bir insanın ne kadar şansı olursa olsun aklını kullanamıyorsa o şans bir şeye yaramaz.
Katıldım.
Aynen.
şöyle bişey var ki kendine güvenmeyen insanlar şansa inanır
Şansa inanıyorum ...Bugün yaşadığım bir sansızlık oldu ,canım sıkkın ...
inanirim ama sans benimle olmaktan yana degil nedense
hiç tanışmadık...
şans uzaklara düştü, bir de şanslı olanlara.
yaratmaksa Allah a mahsus.
şansa inanma şansız da kalma :) şaka biyana da açıkcası şansa inanıyorum ve gerçekten çok şanslı olan inasanlara da sinir oluyorum :P
Kadere inanırım .
Guncelleme yorumumdur:-D
şansa inanırım.
şansa inanmıyorum ama bi güç var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar