Araştırmalara göre yönlendiren taraf kadınsa, iliş daha uzun süreli oluyormuş. Erkekler ikinci planda kalmayı kabul eder mi? Daha uzun süreli bir ilişki için buna göz yumar mı? Karakter olarak nasıl olmalı? #minnnak :p
"İlişkilerde baskın karaktere sahip olan kadınsa, ilişki daha uzun süreli oluyormuş" diyorlar. Erkekler pasif olmayı ister mi?
O ilişki biter. Erkeğe erkek olduğunun hissettirilmesi gerekir. Erkek olaylar karşısında ipleri eline alıp kontrol etmek ister. Kadın öne çıkmak yerine istemediği bir şey olduğunda üzgün ifade takinip mahzun kız rolüne bürünürse erkek erir biter çünkü sevgilisi üste çıkmıyor kabullenmeyi seçiyor. Böylece kız ne istiyorsa bu noktada erkek onu yapar zaten. O hangi arastirmaysa artık bilimden uzak anlaşılan. Ben sosyolojiyi kullanarak bilimsel cevap verdim. Bu aile danışmanlığında önemli etkenlerden biridir
% 60 kendimin %40 da eşimin baskın karakterde olmasını isterdim. Herkesin fikrini alıp, toparlayıp en son kararı veren ben olmak isterim. O ne öyle ( tamam karıcığım, yapalım karıcığım, onuda alalım karıcığım, oraya gitmeyiz karıcığım, bunu yapmayız karıcığım ). Tamamen kadınların elinde olmasını şahsen istemem. Bunu yanlış anlamayın. Erkek yöneten olmalı demiyorum. Kadınında fikrini alıp beraber ortak bir karar sunmayı yeğlerim.
pasif karakterli erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. bir ara hayatımda öyle biri vardı ama nasıl hayatımda kalmayı başardı anlamadım. baskın karakterli ve tam anlamıyla erkeksi olmalı
Pasif erkekler uzun sureli iliskiler icin daha yatkin kisilikler oluyor. Bir taneyle yetinmeyi bilir cogu. Aktif kadinlar da ciddi iliski insani. Bunlar birbirini ideal bulursa gercekten de uzun soluklu bir ask yasarlar.
Şahsen ben kabul etmem eşitlik hüküm sürmeli bazı konularda erkek 1 adım önde olmalı bazı konularda ise kadın 1 adim önde olmaliki ilişki zarar görmeden eşitlik bozulmadan uzun bir ilişki sürdürülsün
Ben esitiz diye birşey demedim kuranı kerim de bile erkeğin kadınlar üzerine üstün olduğunu yazıyo eşitlik olarak düşünürsek tabikide erkek üstün diye kadını ezmicek
Tabikide ezmiycek ama kadın da nerde ne konuştuğunu oturup kalkmasına dikkat edicek saygılı sevgili olunursa zaten kimse kimseyi ezmez . Ama bazı kızlar çok çıkarcı ben mesela param için mi yoksa benim için mi bana geldiklerini kestiremiyorum.
Ailen mi öyle dio para olmayinca bişey olmuo vs gibi yoksa sen mi bu kanıdasin her iki düşüncede doğru bence ama bazılarının amacı farklı servet avcisi oluyorlar işleri bu oluo yani.
Yani orası doģru ama rahat bir hayat yaşamak istiyorsan paranın olması gerekiyor geçim skntisi bir yerden sonra aşkı da öldürüyomus öyle okumustum. Yani 3 bin TL ile ev mi döner bu devirde en az 8 bin olması lazım aylık gelirin. ev araba bunlar önemli şeyler.
Kadına bağlı o zaman ilişkinin seyri.. eğer öyleyse yani kadın duzgun biriyse erkekte sever ama tam tersi ise kadın ne yaparsa yapsın erkek Birgün ayrılmak ister
Sahsen ben kaldiramam. Kadin bana emredecek. Asla kaldiramam. Erkekte rica edecek tabi. Ezecek anlaminda degil. Kadinin hakimiyeti altinda olan erkek bence beceriksiz ve guvensiz erkektir
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "İlişkilerde baskın karaktere sahip olan kadınsa, ilişki daha uzun süreli oluyormuş" diyorlar. Erkekler pasif olmayı ister mi?
En İyi Cevaplar