Küsmek sanki kadınların silahı gibi. Ama kadınların gönlünü almak bir o kadar da kolay diye düşünüyorum. Erkekler ise zor küser ama tam küser gibi geliyor bana. Peki sizce? Erkekler mi kadınlar mı daha uzun süre küs kalmaya meyilli?
Erkekler mi kadınlar mı daha uzun süre küs kalmaya meyilli?
Cevap veriyorum, cinsiyet ayrımına gerek yok. G*e*r*i*z*e*k*a*l*ı olan taraf ilişkide küslüğü uzatır. Küçücük meseleleri büyütür de büyütür, geçmiş sıkıntıları diline dolar ve hatalarınızı ısıtıp ısıtıp önünüze koyar. Seven insan tolere edebilir. Alttan alabilir. Sevmeyen için her zaman bahane vardır.
Kendimden ve eşimden yola çıkacak olursak, ikimizde okadar inatcıyız ki. Küstük mü günlerce konuşmuyoruz, kimse de inadından vazgeçmiyor. Ama ben daha çabuk küsüyorum sanki. Tabi günlerce susmam için küsmek değil, kalbimin kırılması gerekir. Ota b*oka da surat yapmam, yapanı da sevmem.
Çok ciddi bir durum yoksa ortada bir neden yoksa kalamiyorum. Küsmem gerçi öyle bir huyum yok direk silerim küsme huyum yoktur. Neden sildiğimide söylemem bilmez kendisi hatasını kendi bulmalı
Küslük bana göre değil. Mevzu neyse masaya yatırıp çözmekten yanayım her zaman. Gerçekten kırıldıysam duruma göre uzayıp gidebilir karşımdakinin çabasına göre
Bence kadınlar küs kalmaya daha çok meyilli erkekler kin tutmaz ki? Kadın ama kadın ufacıcık bir meseleyi bile unutmaz ve gündeme getirip yüzüne çarpar… 😊 ve uzun süre küs kalabilir. Trip krizleri de çok uzun sürebilir.