Kırılan, yok sayılan, takdir, saygı, ilgi görmeyen insanın, kadın da olsa, erkek de olsa küskün davranış sergilemesi kabul edilebilir bir durum. Erkekler de odun veya taş değil. "Ay küsen erkek çok itici yiiaaa" diyen kadınlar, erkekleri kırıp döküp sonra da özür dilemeden, gönül almadan erkeğin hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etmesini bekleyen bencil ve özensiz yaratıklar. Oysa saygı ve ilgi görmek, değer gördüğünü hissetmek erkeğin de hakkı. Kadınlar feminizm kavramını o kadar yanlış anladılar ki, ilişkilerde erkeği ezmeyi, yok saymayı, sadece kendi isteklerini dayatmayı, erkeğe sözünü geçirmeye uğraşmayı kendilerinde hak görür oldular. Buna tepki gösteren erkekler de kaprisli prensesler oldular. Bir önceki sorunda sevgililik ilişkisi sıkıntılı derken kastettiğim buydu.
Ben küsen insanları cidden çözemiyorum. Konuşarak anlaşarak konuşmak varken küsmek çok çocukca eylem. Benim gördüklerimden erkekler daha küskün valla ilişkilerde. Çünkü erilliklerini git gide kaybediyorlar. Kadınlar dişilliğin yanında erilliği yüklenen taraf ve bence ilişkinin sorumluluğunu en çok alanda kadınlar. Erkekler artık sorumluluk almak istemediğinden küsmeyi bahane ediyor😌
Kadınlar çünkü biz kadınlar sevdiğimiz insana karşı fazlaca beklenti içinde oluyoruz ve karşılığını alamayınca küsme trip atma olayları geliyor ama erkeğin de çok küseni var ve bu çok sinir bozucu
Kadınlar daha düşünceli oldukları için daha fazla kırılan taraf oluyor bu yüzden de en çok küsen kadınlar oluyor. Erkekler çoğu şeyi takmıyor kafasına, rahat bir yapıya sahipler
Yalanlanan ilişkiler de ki iletişime dr başlı sanırım birazda. Ben çok fazla küsen birisi değilimdir. Genler bir sorun varsa mutlaka çözüme gider be iletişim kurmaya çalışırım. Anlıyorsa ve durumu düzeltiyorsa devam ederim ama yok anlamıyor ise o zaman konuşmayı net olarak sonlandırırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskiden erkek zorlanır eşine hediye getirir eşide mutlu olur sevgisini gösterirdi Günüzüm erkekler çabalıyor kadınlar çabalıyor kimsenin kimseye jesti geçmiyor ya yalan sevgisi ya yapan ilgisi oluyor eskiden beklenti isteği daha azdı şimdi herr şey menfaat