Halkımızın çoğunun aptal olduğuna katılıyorum. Şu bakımdan katılıyorum. Biri birşey diyor bizimkiler anında , sorgusuz sualsiz inanıyor , ertesi gün bambaşka birşey diyor bizimkiler yine ona inanıyor. Bunu ben yapsam bana aptal dersiniz. Ancak bence bu resimdekilerle bunun alakası yok. Bunlar büyük ihtimal psikolojik rahatsızlığı olan insanlar. Onlara aptal demek olmaz bence.
öncelikle aziz nesini çok severim nerdeyse bütün kitaplarını okumuşumdur başta hafız olan kuranı ezbere bilen sonra inançsızlığa yönelen birisi yetim ve öksüz çocuklar için kurduğu vakıfta çocuklara bakıyor büyütüyor eğitimini karşılıyordu rahmetli. inanıp inanmamak allahla kul arasındadır kişinin kendisini ilgilendirir. önemli olan bence insanların iyi biri olmasıdır kaldı ki allah bile inanıp inanmamayı özgür iradeye bırakmıştır söylediği söze gelirsek burda aptallıktan kastettiği şey türk toplumunun çabuk galeyana gelen herşeye inanan sorgulamadan araştırmadan irdelemeden davranan hareket eden bir toplum olmasıdır. istisnalar olsa da çoğunluk için durum böyledir bence yüzde 60 tan daha fazlası ama çakallığa dolandırmaya serseriliğe din tüccarlığına gelince kafası gayet iyi çalışan bir millet o konuda aptal diyemicem.
7 haziran seçimlerinde bu sözün gerçekliğine kanaat getirdim.. Adalet ve kalkınma partisi %40 alınca, ilk adını andığım zat bu zat oldu.. Hakkı var, ülkenin %60'ı pek sağlıklı zekaya sahip sayılmaz..
kendi halkina aptal diyen o halkin bir ferdi degildir ataturkun turk milleti hakkindaki sozleri ile celisir buda ulu onderimizide salak yerine koymaya benzer ki ulu ondere salak demeyip kendi milletine salak diyenler ya ermeni ya da bati sevdalisidir
En İyi Cevaplar