Kızlara çok düşkünüm çok ilgiliyim bu durumdan nasıl kurtulabilirm?

Meraba arkadaşlar.Beni en iyi siz anlarsınız.Biraz utanılacak bir sorunum var.Ben 18 yaşındayım.Ve endüstri mezunuyum.Şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı.Ama sevdiğim hoşlandığım kızlar oldu onlar da beni yaşımdan küçük gösterdiğim için reddettiler.Ve hep karşılıksız aşk acısı çektim ve mecburen unutmak zorunda kaldım.Şimdi benim sorunum şu.Ben kızlara karşı aşırı ilgiliyim.Yani nerde güzel bir kız görsem aklım kalıyor .Ayrıca da normal güzel olmayan beğenilmeyen kızlar bile gözüme çok çekici geliyor yani .Bi kız arkadaşım olsun istiyorum cinsellik anlamında değil aşk yaşamak için onun elini tutuyum sarılıyım aşkım deyim felan.Ama sevdiğim beğendiğim kızlar bana bakmıyorlar sevdiğimi geçtik hiç biri bakmıyor .Bebek yüzlü olduğum için beni 13-14 yaşında küçük zannediyorlar bakmıyorlar.Tvlerde bile güzel kız görsem gözüm düşüyor.Örnek vermek gerekirse mesela dün sahurda Ömer Döngeloğlu Hoca'nın sohbet programı vardı orda konuklarda 14-15 yaşlarında güzel bir kız gördüm içim gitti yaa o ekranı öptüm o derece.Ama yaşadığım mahallede hiç kız yok anca çarşıya çıkınca görebiliyorum ve aklım kalıyor bazılarında onlar da zaten tanımadığım kızlar yoldan geçen kıza gidip te teklif edecek halim kim kime dum duma yani gidip te konuşma ortamı olmuyor tabi.Size diyeceğim şu ben bu kızlara karşı olan aşırı ilgimi nasıl azaltabilirim ya.Ben geçen sene öğretmen bana kız arkadaşın var mı diye sorduğunda "Hiç gereği yok diyen biriydim" ama şimdi kızlara dibim düşüyor.Ama bundan kurtulalmalıyım.Ya faceye giriyorum orda güzel güzel liseli kızlar yanlarında sevgilileri aşk fotoları moralim bozuluyor kıskanıyorum,sonra Tv açıyorum orda da Bir Aşk Hikayesi,Benim Hala Umudum Var,Kahireli Palas,Pis Yedili Babam Sınıfta Kaldı gibi dizilerde sürekli aşk sahneleri liseliler gençler sevgililer sarmaş dolaş onları görüyorum yine şartellerim atıyor aklıma düşüyor yani hal böyle olurken ben nasıl yapmalıyım.Ayrıca da şunu söyleyim ben liseyi bitirmiş adamım ama bebek yüzlü olduğum için 14 yaşında gibi duruyorum boyum 172 kısa sayılmam da ya inanmıyacaksınız ama 7. 8.sınıfa giden kızlar bana bakıyorlar 13 yaşındaki kızlar bana bakıyor ya sinir oluyorum onlarla da çıkacak halim yok ya :D.Örn. en yakın arkadşaım var kız kardeşi var 13 yaşında beni seviyor ya yani adım gibi eminim :D.Ben tabi dönüp de bakacak halim yok hem arkadaşımın kız kardeşi yani Ama ben 15 16 yaşlarında felan olsun istiyorum onlar da bakmıyorlar :).Bu açlığımı nasıl giderebilirim bir şeyler önerin lütfen beni en iy siz anıyorsunuz :).Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
Kızlara çok düşkünüm çok ilgiliyim bu durumdan nasıl kurtulabilirm?