İç sesim beni yönlendiriyor ve söylediklerini hemen unutuyorum yardım edin lütfen. Ne yapmalıyım?

Merhabalar arkadaşlar size bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. İç sesim var beynimin içinde fakat bu ses kendi sesim değil fakat bu ses beni iyi yönde ve geleceğe dair yönlendiriyor mesela 1 sene önce markete gitmiştim ve çikolata alacaktım canga'yı alacaktım iç sesim dedi ki bırak onu başka birşey al dedi inadına canga'yı aldım ve o günden sonra fistiga karşı alerji olduğumu öğrendim daha sonrasında ben moto kuryelik yapıyorum ve beni o motora binmemem gerektiğini söyledi bindim ve 30 dk kadar bir süre sonra kaza yaptım ve allahtan birşeyin yok fakat şöyle de bir konu var benim dine ve allaha inancım sonsuz fakat iç sesim inanmıyor ne yapmalıyım bu iç ses beni her konuda veya herhangi bir konuda yönlendiriyor o olaylardan sonra mecbur yapmak zorunda kalıyor musun gibi hissediyorum ne yapmalıyım hangi uzmanlara danismalayim?
İç sesim beni yönlendiriyor ve söylediklerini hemen unutuyorum yardım edin lütfen. Ne yapmalıyım?