Sevgilimle tartıştık ve...

Sevgilim facebook'ta kullandığım fotoğrafı değiştirmeme çok kızdı. Fotoğrafım güzel diye milletin sarkacağını düşünüyormuş. Ve ısracı oldu ve bana söylemeden nasıl değiştirirsin fotonu diye kızdı! sebebi ise şunu diyor ben birkere değiştirdiğimde bana kzımıştın haberim yok diye sen şimdi değiştiriyorsun ebnim dehaberim yok ve o foto orda kalacak diyosun! eşit değilsin deyince kavga ettik! birde gece çalıştığı için be onu 12 de arıyorum kalk diye*tel kapalıydı köpürdüm aradım babası açtı sinir oldum gece gece babasıyla konuşmak zorunda kaldım. Bugün aradı yapma böyle elimize bişi geçmez dedi umrumda değil bidaha seni kaldırmıycam babnlar sorumllğunu bilisn onlar kaldırsın dedim umrumda değil deyince kavga ettik kapattık telefonu...!
Güncellemeler
+1 yıl
ne düşünüyorsunuz :(
Güncellemeler
+1 yıl
en ufak kavgada hep böyle oluyor anlaşamdığımz en ufak şeyde hep konuşmama yazışmama oluyor. zaten uzaktayız ben istanbul o kayseride. Ben biraz dik kafalıyım yani belki azcık bencilliğmde var yani o istemediklerimi yapınca sorun oluyor, ben istemediklerini yapınca sorun olmasın istiyorum alttan alsın beni istiyorum beni fazla sıkıyor gibi geliyor giyimime etrafla sohbetime karışıyor ailesi beni bilmediği için ve askere gidecek 1 sene gelmeyeceği için engörücü gelebileceğini takıyor. ve ben
Güncellemeler
+1 yıl
ve ben çok sıkılıyorum rahat bırak beni bunaltma karışma bana ben nasıl giyinceğimi bilrim diyorum o hep etrafı bahane ediyor dar pantolon giymeme dahi karışıyor. Çok bunalıyorum bana babam bile karışmıyor köpürüyorum.faceden komşulardan bir erkek ekleyince de kavga ediyoruz yani bu konularda hep kavga ediyoruz son olarak da üstte bahsettiğim konu bir aradım adamın babası açtı ya gece gece.. ikimizde altan almayı becermiyoruz sanırım. ama bu ilişkide hatalı hep o beni kabul ediyorsa alttan alsın
Sevgilimle tartıştık ve...