Toplumumuzda böyle bir ön yargı var. Kadınlar genç erkekler ile beraberlik yaşayınca sorun yok. Fakat erkekler bu durumda olunca direk sapık damgası yiyor.

Öyle bir soru sormuşsun ki, hangi toplum o diyesim geliyor.
Reklam filmlerimizde, dizilerimizde kızı yaşında kızlarla birlikte olan erkekler görürken, oğlu yaşında erkekle aşk yaşayan bir kadın görmedim ben hiç.
Tam tersi erkeğin yaşça kadından çok çok büyük olmasını toplum normal karşılıyor.
İyi de buna ortam hazırlayan kadının kendisi bu sitede her gün öğretmenime asık oldum yok üst komşum fahri beye asik oldum fakat fahri bey evli ve iki cocugu var ama yuva yikmak da istemiyorum soruları soruluyor bunların hepsi troll olamaz ya?
Ikiside igrenc. Herkes kendi yasitiyla takilsin. O kadar!
60 70 yasindaki adamin 20 yasindaki kizada bakmasi 20 yasndaki kizin istiyecegi bisey degil eminim ama yasli kadinin genc bir adama bakmasi iliskisi normal onemli olan burada kadinlar dusunceleri bizim bu konuda bir onemimiz yok bence
ben niye olayim sjsjjss abi yani bu olay kadinlara bağlı bisey diyorum
gençken olgun erkek arıyolar yaşlanınca jigolo o zamanın olgun erkeği de çoktan eşek cennetini boylamış oluyolar
Cevap
4Cevap
Toplumumuzun ağzı gevşek birazda fesatlık olunca olanlar oluyor işte
Mutlu olmak istiyorsan kimin ne dediğini takmaya aksın
Cunku agac yas iken egilir ama balta kestigi surece onemli degil, guzel soz yaz bunu bir yere😃
Bazısı arada 30 yas oluyor normal degil buda tabi istisnalar dışında ;)
30 yasında erkek 35 yasında kadın olursa sorun yok ,,,
ama
15 yasında erkek 20 yasında kadın olursa pedofoli oluyor sonucta 18 yasın altında...
İkiside sapık
Olgun erkek genç kız ikilisi vazgeçilmezdir
Kesinlikle katılıyorum sana
Oysa biz çıtır severiz.
gel bana
kimin ne dediğinin ne önemi var mutluysan
tam tersi olmasın djkfljd
Yo bence böyle bir şey yok
ikisi de isteyebilir ne var bunda
Bende çıtır kız istiyorum
toplum dar bakışı ışte
sana katılıyorum