Biri size aşık ama siz ona değilsiniz o mu değerlidir gözünüzde
yoksa siz birine aşıksınız o size aşık değil o mu değerlidir ?
yoksa siz birine aşıksınız o size aşık değil o mu değerlidir ?
Düşünüyorum da genelde insanlar aşık olduğu kişiye değer verirler...Kendisini seven insana aynı değeri vermesi çok zor,çünkü insan sevmediği insana tahammül edemez,ne yaparsa sinir olur.Belki de değer vereceği yerde azarlar bile...Ama aşık olduğu kişi kapının önüne de atsa kapısında 4 ayaklı gibi oturur bekler,belki de ağlar.Gider soysuzun birine verir,verilmemesi gereken bir değeri...
Seni sevene,senin sevmediğine değer vermek çok zordur...Haketmeyeni buluruz genelde değer vermek için...
benim icin degrli olani, bana asik olan, beni sevendir
o bana benim sevdigim insana baktigim gözle bakiyo,
heralde en cok deger verilecek insanda seni seven kisi olur...
seni sevmeyeni sen anca sever durursun, verilecek degerden o ne anlar ki:)
İkisine de..ama..benim emek harcayarak kazandığım ve sevgisinden emin olduğum kişi her zaman daha kıymetlidir..tabi bu daha çok reel hayat için söz konusun...kih..kih..kih..
sevdigimize otomatikman, bizi sevene ise saygıdan dolayı deger vermeliyiz? genelde insanoglu ulaşamadıgı şey için herşeyi feda eder diye düşünüyorum.
Cevap
0Cevap
Bence ikiside,
Sen sevmesende seveni terchi ettmek lazim, ona saygi duymak lazim...ve deger vermek lazim.
Senin sevdiginde seni sevmese, onda neden deger vereyim ki?
aslinda sevdigimize degil bize ciddens even bize deger verene deger vermek lazimki bu karsilkli olsun ama hepimiz iyi bilioruzki cou zaman gonul ferman dinlemediginden sevdigimize deeyer veriyoruz istemesekde
ben benim sevdiğimi seçtim bir bok olmadı beni seveni seçtim hala peşimde buda benim hoşuma gitmiyor
beni sevenle olmak isterdim ama mutsuz oluyo insan.
ıkısıde degerlı degıldır.
ikisinede değer veirirm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar