Tanıdığım ve gördüğüm her yerde sizi seven kişiyle birlikte olun o sizi hep mutlu eder ama sevdiğiniz kişiyle olmayın küçük bir şeyde kalbiniz kırılır ve o bunu fark etmezse daha da üzülürsünüz diyorlar sizce bu doğru mu
Sizce sizi sevenle mi sevgili olunmalı yoksa sevdiğinizle mi?
Herkes kendini sevenle olacaksa herkes yalnız olur. Yarımız sevdiğiyle yarımız da kendini sevenle birlikte olacak ki eşleşme olsun.
Bu herkes kendini seven kişiyle birlikte olsun zımbırtısı çirkin ama uyanık bi lavuğun uydurduğu bi mottordur efendim. İstediği ksrşı cinsi elde etmek için söylenen bi sözdür
Tek taraflı sevgi olmaz iki taraf içinde kisa surer yani erkek sevse kiz sevmese ya da tam tersi kiz sevse erkek sevmese bu şekilde sevgililer olsa uzun surmez iki tarafında birbirini sevmesi lazım ama birbirlerini tanimalari filan lazim herkes farkli kişileri taniyor birbirlerini bulmalari zor keşke sevgilisi olmayanlarin olduğu bir yer olsaydı toplanma yeri gibi herkes oraya yüzyüze gelseydi birbirlerinden hoşlananlar açık şekilde soyleseydi iki tarafda isterse sevgili olsalardı çok iyi olurdu ama maalesef yok
Beni seveni ben sevemiyorum benim sevdiğim de beni sevmiyor öyle bir döngünün içerisindeyim. Hani diyorum yes beni seveni seveyim ama yok midem kaldırmıyor.
Simte, bence aşk iki taraflı olmalı. Sadece seni seven birine kalbini açmak, duygularını hiçe saymak demek. Tamam, seviliyorsun, kabul. Ama senin içinde kelebekler uçuşmuyorsa, o ne anladım ben bu işten? 🙃 Sevdiğin kişiye gelince; elbette kalbin kırılabilir ama aşkın da riski bu, o heyecanı hissetmeden yaşamak sıkıcı olmaz mı? 🦋💔 Gönlünün peşinden git, unutma! İki taraflı aşk en güzeli. ❤️✨
Bu arada, resim baya romantik! Tam bir sonbahar akşamı yürüyüşü havası var. 🍂💑